Στον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα ανήκει μια μεζονέτα στη Ραφήνα αξίας 210.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» το σπίτι είναι στο όνομα της πρεσβυτέρας, της συζύγου του πατέρα Αντώνιου και πρώην προέδρου της Κιβωτού του κόσμου, Σταματίας Γεωργαντή. Το όνομά της αναγράφεται και στο κουδούνι αλλά βρίσκεται και στον κατάλογο μαζί με το τηλέφωνό της.

Η αγορά της μεζονέτας έγινε το 2004 έναντι του ποσού αντικειμενικής αξίας 67.000 ευρώ ενώ πραγματικής αξίας 210.000 ευρώ. Ένα χρόνο αργότερα, το 2005, αγοράστηκε μια δεύτερη μεζονέτα στην ευρύτερη περιοχή έναντι του ποσού 70.000 ευρώ και πραγματικής αξίας περίπου 210.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι δύο αγορές έγιναν πριν συμπληρώσει η Κιβωτός του κόσμου τα δέκα χρόνια λειτουργίας.

Νωρίτερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έγινε γνωστό πως κανένας από τους εθελοντές δεν γνωρίζει πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή μετά την απομάκρυνσή τους από τις διοικητικές θέσεις της Κιβωτού του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου έγινε γνωστό ότι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα απομακρύνθηκαν από τη διοίκηση της Κιβωτού του κόσμου.

Στο τιμόνι του νέου Διοικητικού Συμβουλίου βρίσκονται πλέον η πρόεδρος του «Μαζί για το παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, και ο Γενικός Διευθυντής των «Παιδικών χωριών SOS», Γιώργος Πρωτόπαππας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ