Στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης έπεσε το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα. Η 31χρονη συνελήφθη μετά από μπλόκο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας. Κάτω από το κάθισμα του θηριώδους Range Rover βρέθηκαν , όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, 35 γραμμαρια κοκαϊνης σε φιξάκια με αποτελέσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα της Γλυφάδας και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της.

Το μοντέλο ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του τζιπ το οποίο είναι ιδιοκτησίας της. Τα όσα είπε δεν έπεισαν τις Αρχές και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ποια είναι η Αφροδίτη Μπάρμπα

Η Αφροδίτη Μπάρμπα είχε λάβει μέρος στις οντισιόν του GNTM2 και είχε περάσει στη φάση των Bootcamp. Είχε επίσης λάβει μέρος στον διαγωνισμό Playmate 2011, όπου κέρδισε τον τίτλο της «Miss Playboy», ωστόσο μετά είχε διακόψει για λίγο την καριέρα της λόγω εγκυμοσύνης. Μόλις το παιδί της μεγάλωσε στράφηκε στο Greece’s Next Top Model. Στη συνέχεια την είδαμε και στο My Style Rocks.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ