Εδώ και καιρό έχουν έρθει πληροφορίες στα κεντρικά της Σούλας ότι πολύ γνωστός πρώην παίκτης Survivor, που διατηρεί καταστήματα, έχει καιρό τώρα απλήρωτο το προσωπικό. Κάτι που επιβεβαίωσαν και άτομα που εργάζονται στη δούλεψή του.

Το προσωπικό του, λοιπόν, ενώ συνεχίζει να δουλεύει και να περιμένει τα καθυστερημένα του μισθά, βλέπει το προκλητικό λάιφσταιλ του πρώην παίκτη στο insta, με ταξίδια και βόλτες σε όμορφα σημεία της χώρας. Άσε τα τζατζίκια και τα κρεατικά που παραγγέλνει και φυσικά δε τα πληρώνει γιατί λέει «θα σας κάνω story». Αμ, δεν χτίζονται έτσι οι καριέρες των ινφλουένσερ!

Που λέτε, κολλητές, καθώς γίνεται όλο και πιο επιδεικτικό το λάιφσταιλ του στα σόσιαλ, το προσωπικό του είναι εν εξάλλω, γιατί βλέπουν το αφεντικό να τα βγάζει και από το insta μπερντέ, ενώ εκείνοι βρίσκονται μέσα στην απληρωσιά -και όχι τζατζίκι, αλλά ούτε γιαούρτι μπορούν να αγοράσουν.

Για να δούμε, τώρα που θα τα διαβάσει εδώ ο πρώην παίκτης Survivor, επιχειρηματίας και wannabe influencer, άραγε θα πληρωθούν; Όπως, πληροφορήθηκα, πάντως από τα κεντρικά ο «επιχειρηματίας» παρακαλάει ενοικιαζόμενα δωμάτια του 50ευρου και ταβέρνες για χορηγία με αντάλλαγμα insta story.

Και αναρωτιέμαι: Να έχεις πάει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο με δυο βρακιά τόσους μήνες, να ξέρεις τι θα πει «περνάω δυσκολίες», να έχεις οικονομική άνεση, να έχεις αποκτήσει ΚΑΙ (μεγάλη) αναγνωρισιμότητα, και να μη σέβεσαι τον εργαζόμενό σου; Καθόλου δεν σε κολακεύει το attitude.

Όσο για τις «αιτήσεις χορηγίας» για μασαμπούκα σε κουτούκια και ταβέρνες με αντίτιμο κάθε γαρδούμπα και story, δε θα το σχολιάσω καν.

Φελάκια,

Σούλα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ