Κολλητές, έχω όλα τα hot κουτσομπολιά από τις «Τατιάνες» της Σούλας για όσα έγιναν (και ακόμα δεν έχετε δει!) στο Greece Next Top Model. Έχουμε και λέμε:

Τελική 5άδα, όπως λέει το ρεπορτάζ των κεντρικών, πάνε «καρφί» ο Κωσταντίνος, η Όλγα, ο Αγγαίος, ο Στυλιανός και η Ειρήνη.

Από ότι μαθαίνω από έγκυρες πηγές, κολλητές, ο Ναπολέων βολτάρει Ιωάννινα και Κατερίνη τις τελευταίες μέρες, ενώ ακούγεται ότι αποχώρησε 9ος.

Ο Βασίλης Παρωτίδης αποχώρησε οικειοθελώς και βολτάρει με μια κοπέλα Πάτρα και Αθήνα. Το χάσαμε το «κορμί» πατριώτη…

Η Όλγα φημολογείται ότι είχε φλερτ, όχι με έναν αλλά με 2 παίκτες που είναι ακόμα μέσα, Αγγαίο και Στυλιανό, ενώ κάτι παίχτηκε και με έναν που αποχώρησε όταν ήταν στα ξενοδοχεία πριν μπουν στην βίλα. Γενικά σε αυτό το ξενοδοχείο κάτι μου λέει πως εκτυλίχθηκαν σκηνές τύπου «Σόδομα και Γόμορρα» -ακούστε το δυνατά με φωνή Σαπφώ Νοταρά! Τουλάχιστον έτσι διαδίδουν κάποιοι που αποχώρησαν.

Άλλο καυτό ζευγαράκι είναι ο Ναπολέων με την Ειρήνη golden pass, όπως και η Κυβέλη με τον Γιάννη, αφού -πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ- έφαγε ένα ξεγυρισμένο Χ από τον Βασίλη γιατί έχει κοπέλα!

Ο Ντίνος έχει αποχωρήσει και κάνει μαθήματα βιολογίας (wtf!!!), ενώ η Άννα βολτάρει σε μαγαζιά στην ωραία Καβάλα.

Αυτό ήταν το GNTM report μου, μεστό και περιεκτικό, για να πάρετε μια ιδέα γι’ αυτά που έρχονται. Αν θέλετε την γνώμη μου για τελική τριάδα προβλέπω Όλγα, Κωσταντίνος, Στυλιανός… για να δούμε.

Φελάκια!

Σούλα

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του blog της Soula Glamorous στο okmag.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ