Φίλες μου καλές, καλές μου φίλες, μην πιστεύετε πάντα αυτά που βλέπετε στα ίνστα. Πολλές φορές το σούπερ ουάου νεοαποκτηθέν άιτεμ της χατ ινφλουένσερ είναι μούφα- όχι μαϊμού αναγκαστικά, αλλά συνήθως «δανεικό», αγύριστο ή και με επιστροφή. Συμβαίνει και στις καλύτερες ινφουένσερζ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, λοιπόν, κορίτσια (και αγόρια, γουάι νοτ;), η όμορφη φρεσκοχωρισμένη πρώην παίκτρια του My Style Rocks μπούκαρε στην μπουτίκ Dior που στεγάζεται στο Nammos Village και χωρίς φυσικά να ψωνίσει ούτε μανικετόκουμπο μονό, απαίτησε να της δώσουν δώρο όχι μία, αλλά δύο τσάντες παραλίας Dior -από αυτές που διατίθενται δωρεάν στους πελάτες που κάνουν μεγάλες αγορές από το κατάστημά τους.

Μετά από πολλή πίεση και άφθονο παρακαλητό οι υπάλληλοι του καταστήματος δέχτηκαν να της δώσουν μια τσάντα, αλλά εκείνη επέμενε και για δεύτερη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου οι υπάλληλοι αντιστάθηκαν σθεναρά και δεν υπέκυψαν στις πιέσεις, έτσι κι εκείνη αρκέστηκε μόνο στη μια μπιτσό-τσαντα. Η φωτό με την συγκεκριμένη τσάντα φιγουράρει στο προφίλ της, πάντως.

Ποια είναι άραγε; Θα σας αφήσω να το ανακαλύψετε μόνοι σας για το σασπένς. Και να ‘ταν μόνο αυτή, κολλητές; Πόσες φορές έχουν ακουστεί παρόμοια σκηνικά με ινφλουένσερζ που παρακαλάνε διάσημους οίκους για δωρεάν ρούχα με αντάλλαγμα ένα στόρι ή ένα ποστ. 

Εδώ, ντίαρζ, θα κλείσω με την iconic ατάκα της Τζένης της Χειλουδάκη: «Ούτε ένα Σβαρόφσκι, βρε αγάπη μου, στο λαιμο σου πια»!

Φελάκια,

Σούλα

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του blog της Soula Glamorous στο okmag.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ