Την Κατερίνα Παπουτσάκη την ξέρουμε και τη αγαπάμε χρόνια, μέσα από τις τηλεοπτικές και θεατρικές δουλειές της. Τα τελευταία δυο χρόνια την απολαμβάνουμε στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» να υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τη Μαίρη Αντωνοπούλου σε μια σειρά που μας εξιστορεί την καθημερινότητα μιας ελληνικής οικογένειας από το 1969 έως το 1980.

Σήμερα όμως δεν θα μιλήσουμε για την υποκριτική ικανότητα της Κατερίνας Παπουτσάκη αλλά αυτή ως τραγουδίστριας. Μέχρι τώρα την άκουγα και την έβλεπα να τραγουδά μέσα από τα βίντεο κλιπ με τα τραγούδια της. To «αδέσποτο σκυλί», τη «σκλάβα» την «καλοκαιρία» την «πεταλούδα»… και ήταν πραγματικά υπέροχη.

Ωστόσο χθες Πέμπτη την είδα live στο Σταυρό του Νότου plus και πραγματικά έμεινα άφωνη! Αρχικά ήταν τόσο όμορφη που κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της! Λαμπερή, ανανεωμένη με χιούμορ, γέλιο, μπριο και κέφι μοναδικό. Ντυμένη glam rock με αρβυλάκια, τζιν μαύρο παντελόνι ένα μαύρο sexy body και ένα μεταλιζέ ασημένιο σακάκι (που σύντομα έβγαλε), ζηλέψαμε όλα τα κορίτσια που βρισκόμασταν χθες στο live της, τους κοιλιακούς της! Η Κατερίνα είναι μια εκπληκτική τραγουδίστρια με φωνή και ερμηνεία που σε συνεπαίρνει!Το σίγουρο είναι ότι αυτό που κάνει το αγαπάει πολύ και αυτή τη χαρά τη μεταδίδει και στο κοινό που διασκεδάζει και λικνίζεται στους ρυθμούς της.

PS: Κατερίνα μην ξανακόψεις ποτέ τα μαλλιά σου! Σου πάνε τέλεια τα μακριά!

Με μια υπέροχη μπάντα από ταλαντούχους μουσικούς, η Κατερίνα Παπουτσάκη τραγούδησε με πάθος και κέφι, τραγούδια που σημαίνουν πολλά για εκείνη. Τραγούδια δικά της, τραγούδια που της φέρνουν στο μυαλό μυρωδιές από τα παλιά αλλά και μελωδίες του σήμερα. Με μια ιδιαίτερη ενορχήστρωση που ταίριαζε σε εκείνη αλλά και σε όλους εμάς. Αν θέλετε να την ακούσετε να σας τα λέει «τραγουδιστά», η Κατερίνα θα κάνει άλλο ένα live την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Πάρτε μια γεύση από την live εμφάνισή της στο παρακάτω βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ