Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες σχετικά με το το τηλεοπτικό μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη. Μένει ή φεύγει από το Star; Γιατί δεν έχει ανανεώσει ακόμα το συμβόλαιό της; Ζητάει περισσότερα χρήματα για να υπογράψει; Υπάρχει κλίμα δυσαρέσκειας αν και φέτος η εκπομπή σημείωσε ακόμα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης;

Μύθος 1ος: Το βασικό θέμα της ασυμφωνίας επικεντρώνεται στις οικονομικές απολαβές. «Καμία σχέση» λέει με αυστηρότητα συνεργάτης της. «Αν το θέμα της Ζήνας ήταν τα λεφτά θα είχε ενδώσει σε άλλες προτάσεις που έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια. Για την ακρίβεια η Ζήνα δέχεται κάθε χρόνο προσέγγιση από μεγάλα κανάλια αλλά προτεραιότητά της ήταν και παραμένει το κανάλι που τη φιλοξενεί».

Αυτό μάλιστα που γνωρίζουμε εμείς είναι το περασμένο καλοκαίρι, υπήρξε σταθμός που προσπάθησε να την εντάξει στο δυναμικό του, ενώ είχε ήδη υπογράψει με το Star, και ήταν διατεθειμένος να πληρώσει τη ρήτρα προκειμένου να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό της.

Μύθος 2ος: Η Ζήνα έχει καθυστερήσει να υπογράψει. «Ούτε αυτό ισχύει» συνεχίζει η ίδια πηγή. «Όλοι εδώ γνωρίζουν ότι η Κουτσελίνη συζητάει πάντα κάθε Μάιο με το κανάλι. Εκτός από την πρώτη σεζόν που είχε συμβόλαιο 1+1 και το κανάλι την ανανέωσε αυτόματα, τις υπόλοιπες πέντε σεζόν τα συμβόλαιά της ήταν μονοετή.

Πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν ότι η Ζήνα Κουτσελίνη είχε πολύωρη συνάντηση με την ηγεσία του Star το μεσημέρι της Δευτέρας μετά το τέλος της εκπομπής της.

Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις της με το κανάλι της Κηφισιάς δεν έχει λοιπόν να κάνει με το οικονομικό σκέλος, αλλά με το ενδεχόμενο αξιοποίησης της και σε άλλο project. Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, η Ζήνα Κουτσελίνη «νιώθει ότι έχει έρθει στιγμή να κάνει και κάτι επιπλέον πέρα από την πετυχημένη της εκπομπή, η οποία, αυτά τα 7 χρόνια έχει καταφέρει να «εκτοπίσει» ουκ ολίγους αντιπάλους».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχουμε μάθει αν η Ζήνα συνεχίσει να λέει τις «Αλήθειες» της από την ίδια συχνότητα ή θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή της φετινής σεζόν…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ