Δεν ξέρουμε αν η χτεσινή αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου (που δεν γνώριζαν ούτε οι συνεργάτες της!) για τη Βίκυ Καγιά ανάγκασε το Star να βγάλει νωρίτερα την ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου της, το θέμα είναι όμως ότι η πληροφορία αποδείχτηκε σωστή. Η 42χρονη παρουσιάστρια δεν θα είναι του χρόνου στο GNTM και αυτό είναι κάτι που ούτε η ίδια η Βίκυ δεν γνώριζε εξαρχής, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι δεν ρωτήθηκε κιόλας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το Star είχε αποκτήσει τα δικαιώματα του Dancing with the Stars από το 2019 και ένα από τα πρώτα ονόματα που είχαν ακουστεί για τον ρόλο της οικοδέσποινας ήταν εκείνο της Δούκισσας Νομικού- κάτι που φυσικά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ επίσημα. Μετά ήρθε η πανδημία και το project έμεινε στο συρτάρι ενώ η Δούκισσα, που είχε δοκιμαστεί με επιτυχία στο project, υπέγραψε στο μεταξύ με τον ΣΚΑΪ.

Το λαμπερό όνομα -και αγαπημένο των χορηγών- της Βίκυς Καγιά, στην οποία μάλιστα τρέφει μεγάλη εκτίμηση τόσο η ιδιοκτησία του όσο και η κεντρική διοίκηση του καναλιού, ήταν η πιο προφανής επιλογή για το δαπανηρό show χορού. Η ίδια η Βίκυ, τα τελευταία τρία χρόνια είχε κουραστεί πολλά από τα καθημερινά γυρίσματα του GNMT κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που της άφηνε ελάχιστες μέρες διακοπών με τα παιδιά της.

Εξάλλου όπως μου είχε παραδεχτεί και η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή μας στο ΟΚ!, το αγαπημένο της τηλεοπτικό παιδί δεν ήταν το GNTM, αλλά το Shopping Star.

Το τελευταίο μάλιστα, ετοιμάζεται για ένα ολικό «lifting» την επόμενη σεζόν ώστε να συνεχίζει να φέρνει πρωτιές στο κανάλι της Κηφισιάς.

Όταν, λοιπόν, η διοίκηση του καναλιού ξεκίνησε τις συζητήσεις με τη Βίκυ σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου της, της πρότειναν να μετακινηθεί στο DWTS, εκείνη συμφώνησε με την ιδέα, αφού της άρεσε η προοπτική μιας νέας πρόσκλησης, μιας και το show θα μεταδίδεται ζωντανά.  Οι υπογραφές λέγεται ότι έπεσαν το πρωί της Πέμπτης, ενώ αμέσως μετά το κανάλι κάλεσε τους υπόλοιπους κριτές του GNTM ανακοινώνοντάς τους την αποχώρηση της Βίκυς.

Όσο για εκείνη, όταν τη ρωτούν για την απόφασή της αυτή, απαντάει: «Η ανανέωση είναι πολύ σημαντικό στάδιο της εξέλιξης».

Το σενάριο που κάνει πάντως λόγο για επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM δεν φαίνεται προς το παρόν να ευσταθεί αλλά το κανάλι φαίνεται πως έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην Παραγωγή του reality μόδας, που κάλυψε με επιτυχία την απουσία τόσο της Ηλιάνας όσο και της Έλενας Χριστοπούλου, αναβαθμίζοντας τη Ζενεβιέβ (που είναι η ψυχή της εκπομπής και πίσω από τις κάμερες) αλλά και την επιλογή του Γιώργου Καράβα που έγινε αμέσως αγαπητός από το κοινό.

Πάντως οι τελικές αποφάσεις δεν αποκλείεται να παρθούν πριν από το Πάσχα αφού τα γυρίσματα του GNTM είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις αρχές Μαΐου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ