Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες των παικτών για την αναχώρησή τους από την Αθήνα με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο. Κάτω από άκρα μυστικότητα γυρίστηκε σήμερα το τρέιλερ στην Παλλήνη, και λίγες ώρες μετά το #survivorgr έκανε ξανά την είσοδό του στα trends του Χ.

Εκεί κυρίαρχο θέμα αποτέλεσε το spoiler που θέλει τον Τζέιμς Καφετζή να μπαίνει τελικά στο παιχνίδι. Οι πληροφορίες μας λένε ότι τα βρήκε στα οικονομικά με την Παραγωγή που τον ήθελε οπωσδήποτε μέσα στο παιχνίδι- για την ακρίβεια, υπήρξαν και κάποιες εσωτερικές ενστάσεις που δεν εισακούστηκαν.

Ο Τζέιμς έφτασε εκτάκτως το πρωί από τη Ρόδο και αυτή τη στιγμή έχει ήδη επιστρέψει στο νησί του, χωρίς όμως να έχει ακόμα υπογράψει αν και συμμετείχε κανονικά στο τρέιλερ όπου εμφανίστηκαν (σε δόσεις) όλοι σχεδόν οι διάσημοι που είχαν δει τα ονόματά τους να γράφονται και να ακούγονται. Ο Σάββας Πούμπουρας ήταν εκείνος που φέρεται να έκανε πίσω την τελευταία στιγμή- μήπως δεν δεσμεύτηκαν γραπτώς ότι θα πάρει δική του εκπομπή την επόμενη σεζόν;

Ένα όνομα που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα ήταν αυτό του τραγουδιστή Νίκου Γκάνου, ενώ στα γυρίσματα ήταν, μεταξύ άλλων και η Κατερίνα Δαλάκα και ο Χρήστος Βολικάκης, η Όλγα Πηλιάκη και ο Αλέξης Παππάς. Ο Τριαντάφυλλος, αν και ήθελε πολύ να πάει φέτος, οι πληροφορίες μας λένε ότι δεσμευόταν από συμβόλαιο με το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στον Πειραιά.

Γεγονός είναι πως μέχρι τα τέλη Φλεβάρη θα δούμε και άλλους γνωστούς παίκτες να κάνουν είσοδο καθώς η πρόβλεψη λέει ότι οι Διάσημοι θα τα βρούν σκούρα από τους Μαχητές στις μονομαχίες αφού δεν θα υπάρχει ψηφοφορία κοινού που συνήθως ευνοεί τους υποψηφίους που είναι πιο αγαπητοί.

Όχι μία, αλλά δύο γνωστές και όμορφες παρουσιάστριες φαίνεται πως συνάντησαν ξανά τον έρωτα στον δρόμο τους λίγο πριν μας πει αντίο το 2023. Η μία από αυτές ήδη ζει το πάθος της εκτός συνόρων με τον περιζήτητο και καλογυμνασμένο εργένη. Για την άλλη είναι νωρίς ακόμα αλλά ο συνδυασμός είναι πολύ… ανατρεπτικός!

Σύμφωνα πάντως με τον κύριο Λεφάκη που θα τον έχουμε καλεσμένο στο πρώτο «Πρωινό σουσού» του 2024, το ζώδιο που θα ζοριστεί λίγο παραπάνω τη νέα χρονιά θα είναι ο Παρθένος. Δεν θέλω να σας αγχώσω Χριστουγεννιάτικα, αλλά οι περισσότεροι αστρολόγοι συμφωνούν ότι αυτό το έτος θα είναι πιο δύσκολο από όλες τις απόψεις….

Περαστικά και στον «απέναντι» συνάδελφο Άρη Καβατζίκη που μας χτύπησε ταυτόχρονα ο Covid και είδαμε σήμερα τις εκπομπές μας από το σπίτι. Προσοχή παιδιά εκεί έξω, αφήστε τα πολλά σταυρωτά φιλιά γιατί εκτός από εμάς ο κορονοϊός έχει πει τα κάλαντα στη μισή Αθήνα όπως διαπιστώνω μέρα με τη μέρα.

Ποιο γνωστό πρώην ζευγάρι που είναι «στα μαχαίρια» ετοιμάζεται να εμπλακεί σε μεγάλη δικαστική διαμάχη; Εκείνος πάντως έχει προχωρήσει ήδη τη ζωή του με γνωστή Ελληνίδα, ενώ εκείνη διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Σας αφήνουμε για σήμερα με την εμφάνιση του αξέχαστου Βασίλη Καρρά στα βραβεία Mad του 2019 δίπλα στην Έλενα Παπαρίζου. Δεν ήταν τυχαίο άλλωστε που όλα αυτά τα χρόνια τον ανακάλυπταν πιτσιρικάδες που δεν είχαν γεννηθεί όταν έκανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ