Μεσημέρι Σαββάτου, μόλις έχει τελειώσει ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας πόλο με την Ουγγαρία. Ο αγώνας κρίθηκε στα πέναλτι, άρα μιλάμε για ισάξιες ομάδες και δίνουμε χίλια μπράβο στα παιδιά μας, που όσα έχω γνωρίσει από κοντά έχουν ήθος και ποιότητα- σε αντίθεση με κάποιους πολιτικούς μας που δείχνουν λίγο ζαλισμένοι από τη δύναμη της εξουσίας και παρασύρονται σε λανθασμένες συμπεριφορές.

Όχι πως αυτά δεν γίνονταν πάντα, απλά πια ο Μεγάλος Αδερφός βρίσκεται παντού και καταγράφει. Η πληροφορία κυκλοφορεί σε χρόνο dt, οι αντιδράσεις του θυμωμένου κοινού δεν αφήνουν περιθώρια και μια τυπική απολογία δεν ικανοποιεί. Αυτά όμως ανήκουν σε άλλες στήλες, πιο εξειδικευμένες οπότε βάζουμε να ακούσουμε το πιο εθιστικό dance κομμάτι του φετινού καλοκαιριού και πάμε στα δικά μας.

Η Αντίπαρος είναι και επίσημα πλέον το πιο hot spot της σεζόν με το ολοκαίνουριο bar restaurant Bardot του Θανάση Πανουργιά να αποτελεί τον απόλυτο πόλο έλξης celebrities, μεγαλοεπιχειρηματιών και εφοπλιστών. Εκεί είδαμε και την Άννα Βίσση με τη Σοφία Καρβέλα και τους δυο γιους της, το διάσημο μοντέλο Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Κατερίνα Καινούργιου.

Η απόλυτη Άννα, μια κούκλα και χωρίς μακιγιάζ και πολύ fit, έμενε μαζί με την κόρη της στο εκπληκτικό Rooster της Αθανασίας Κομνηνού, που προσφέρει και το καλύτερο sunset στο νησί. Η Άννα ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει σήμερα από την Αντίπαρο καθώς η Σοφία επιστρέφει στη Νέα Υόρκη λόγων επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις με αποκορύφωμα τη μεγάλη της συναυλία στο Ηρώδειο με την ΕΛΕΠΑΠ για τα 50 της χρόνια στο τραγούδι.

Στο Sapou -με το καλύτερο, ίσως, φαγητό στην Αντίπαρο- πετύχαμε τον Τομ Χανκς με τη Ρίτα Γουίλσον – με διακριτική παρουσία δύο σωματοφυλάκων που απομάκρυναν ευγενικά όποιον προσπαθούσε να τους προσεγγίσει για φωτογραφία.

Όσο για την Ιζαμπέλ Γκουλάρτ πήγε για μπάνιο και σε ανοργάνωτη παραλία με τους φίλους της (να τα βλέπουν αυτά κάτι δικές μας που θέλουν μόνο sunbeds των 200 ευρώ), τη Φανερωμένη- μην το επιχειρήσετε τέτοια εποχή, εκτός αν θέλετε η πετσέτα σας να ακουμπάει με αυτή του διπλανού σας.

Η τηλεοπτική έκπληξη της εβδομάδας ήταν η επιλογή του Ηλία Βρεττού από τον Alpha για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Το πιο μεγάλο παζάρι. Επειδή οι άνθρωποι εκεί ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους, προφανώς θα είδαν κάτι ξεχωριστό στον γνωστό τραγουδιστή, το οποίο αναμένουμε με μεγάλη προσμονή να ανακαλύψουμε κι εμείς!

Μπορεί να γράφονται πολλά για τους παίκτες των ριάλιτι και τις ευκαιρίες που τους δίνουν τα κανάλια ώστε να καρπωθούν την εφήμερη- συνήθως- δημοσιότητά τους, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που κάνουν τη διαφορά. Όπως ο Τζέιμς Καφετζής που βοήθησε το νησί του τη Ρόδο με κάθε τρόπο, όχι μόνο από τα social media, κάνοντας έκκληση σε μεγάλες εταιρείες για να βοηθήσουν αλλά και με φυσική παρουσία, επιστρατεύοντας το τουριστικό του σκάφος για να μεταφέρει τους πυρόπληκτους σε ασφαλή σημεία. Μάλιστα όταν τον καλούσαμε για συνεντεύξεις και δηλώσεις, εκείνος αρνιόταν επίμονα καθώς το τελευταίο που τον ενδιέφερε ήταν να κερδίσει προσωπική προβολή.

Πέρσι το ενδιαφέρον όλων των τηλεοπτικών συντακτών ήταν εστιασμένο στην πρωινή ζώνη. Την προσεχή σεζόν νομίζουμε πως η μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου θα προκαλέσει πολλά σχόλια, τουλάχιστον στην αρχή, αφού πλέον η Ναταλία Γερμανού έχει να αντιμετωπίσει άλλες δύο ζωντανές εκπομπές με ισχυρή στελέχωση, ενώ στην πρωινή ψυχαγωγία μπαίνει στο παιχνίδι και τρίτο κανάλι με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην αρχισυντάκτρια της καρδιάς μας, Ελεάννα Τρυφίδου η οποία, μετά από μια δύσκολη χρονιά στο πρωινό του ΣΚΑΪ, πήρε μεταγραφή στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού. Κλείδωσε τελικά και το όνομα της Νόνης Δούνια, ένα από καλύτερα παιδιά του χώρου μας όλα αυτά τα χρόνια.

Το ίδιο να ευχηθούμε και στην Αφροδίτη Γραμμέλη που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερο κύρος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη σε συνδυασμό με τη Νανά Παλαιτσάκη που διαθέτει πολύτιμη εμπειρία και στο κομμάτι της ενημέρωσης.

Κουίζ

Ποιο γνωστό μέλος πάνελ έκανε κρυφές διαπραγματεύσεις για να μετακινηθεί σε άλλη εκπομπή αλλά οι συζητήσεις δεν απέδωσαν καρπούς;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ