Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την ημέρα που έγινε και επίσημα γνωστό ότι ο «Σασμός» θα συνεχίσει στον Alpha για τρίτη και τελευταία σεζόν- με νέα σεναριακή ομάδα καθώς πλέον οι εξελίξεις δεν θα έχουν σχέση με το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε η σειρά. Όπως είναι λογικό θα υπάρξουν και αλλαγές στο πρωταγωνιστικό καστ με νέες εισόδους αλλά και κάποιες αποχωρήσεις. Δυο ηθοποιοί που όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσουν του χρόνου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Ήμελλος και η Μαρία Πρωτόπαππα, χωρίς να διευκρινίζεται αν θα αποχαιρετίσουν το κοινό στο τέλος αυτής της σεζόν ή στις αρχές της επόμενης.

Κάποιος να ξεματιάσει τον περσινό νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα. Και αποχώρησε οικειοθελώς φέτος εξαιτίας της Ελευθερίας Ελευθερίου που του άναψε φωτιές, και χώρισε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγες εβδομάδες μετά και σοβαρό ατύχημα είχε με τη μηχανή του στις αρχές της εβδομάδας. Αν και χρειάστηκε να επισκεφτεί νοσοκομείο, τελικά είχε Άγιο, ενώ όπως είπαν όλοι το ατύχημα θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραίο.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας.

«Πολλά βράδια κλαίω μέχρι να με πάρει ο ύπνος»: Αν ακόμα και η Κιμ Καρντάσιαν νιώθει δυστυχισμένη στην τοποθεσία Μπέβερλι Χιλς, ας το σκεφτούν καλύτερα όσοι πιστεύουν ότι τα άφθονα χρήματα και η δόξα ταυτίζονται με την ευτυχία.

Ξεκίνησαν ήδη στον ΣΚΑΪ οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν του My Style Rocks, που φεύγει από τα χέρια της Acun Medya και γίνεται εσωτερική παραγωγή. Το πλατό του φαίνεται πως θα συνορεύει με το «Πρωινό Μας» και, ναι, εκτός απροόπτου, συνεχίζεται με την ίδια ομάδα μπροστά από τις κάμερες.

Μια (ανησυχητική;) ησυχία επικρατεί στο Open, σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα. Παρόλα αυτά, τόσο η Ελένη Τσολάκη, όσο και η Μπέττυ Μαγγίρα, δεν έχουν κάνει ακόμα ραντεβού για τη νέα σεζόν, αφού μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου, ό,τι και αν είχε συζητηθεί διαγράφεται και οι κουβέντες ξεκινούν από την αρχή. Φυσικά, το Open δεν είναι το μόνο κανάλι που έχει ανοιχτά θέματα με παρουσιαστές του για την επόμενη σεζόν….

Τελικά τι μετράει περισσότερο σε μια ψυχαγωγική καθημερινή εκπομπή; Οι αποκλειστικές ειδήσεις που βγάζει ή όταν ο παρουσιαστής γίνεται ο ίδιος είδηση; Ο συνδυασμός, είναι η απάντηση. Όταν το καράβι όμως μπατάρει από τη μία ή την άλλη μεριά, αρχίζουν τα προβλήματα.

Βγήκε και το τρέιλερ για το τηλεπαιχνίδι «Μονομάχος» στον ΣΚΑΪ, χωρίς όμως να ανακοινωθεί το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου, που έχει ήδη γραφτεί αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί. Εξάλλου ο παρουσιαστής ανήκει ακόμα τυπικά στο δυναμικό του Alpha αν και τα γυρίσματα του Deal έχουν ολοκληρωθεί.

Κουίζ 1

Ποιος γνωστός πανελίστας έχει ήδη «κλείσει» τη μεταγραφή του σε εκπομπή άλλου καναλιού χωρίς να το γνωρίζει ακόμα (σχεδόν) κανείς;

Κουίζ 2

Ποιος πρώην παίκτης του Survivor ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον συμπαίκτριάς του;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ