Η μεγαλύτερη τηλεοπτική έκπληξη της εβδομάδας ήταν σίγουρα η εμφάνιση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Μπορεί η Ναταλία να τα κατάφερε περίφημα αλλά και εδώ το παρασκήνιο ήταν σίγουρα πλούσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική σκέψη ήταν να εμφανιστεί στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μάλιστα είχε γίνει μία προσέγγιση από το επιτελείο του. Στη συνέχεια όμως, κάποια δεδομένα άλλαξαν και έτσι σε αυτή τη φάση προτιμήθηκε ο Alpha αντί για το Mega.

Οι άνθρωποι του Κυριάκου Μητσοτάκη επέλεξαν την εκπομπή της Ναταλίας (που δεν προβάλλεται απέναντι από την Ελεονώρα, σημαντική λεπτομέρεια) καθώς είναι σταθερά πρώτη στη ζώνη της ειδικά στο γυναικείο δυναμικό κοινό στο οποίο στόχευε κυρίως αυτή η εμφάνιση. Η είσοδός του μάλιστα δεν έγινε τυχαία στην αρχή της εκπομπής καθώς πετούσε αμέσως μετά για Λονδίνο. Όσο για τη Ναταλία εκείνη την ημέρα έφτασε πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά στο πλατό.

Όταν μάλιστα οι άνθρωποι της εκπομπής ρώτησαν το επιτελείο του αν ο πρωθυπουργός έπρεπε να γνωρίζει τις ερωτήσεις από πριν, η απάντηση ήταν (ευτυχώς) αρνητική. Έτσι κι αλλιώς η συζήτηση- που έβγαλε αρκετούς τίτλους, είναι η αλήθεια- ήθελαν όλοι να είναι πιο χαλαρή και να επικεντρωθεί σε κοινωνικά και όχι πολιτικά θέματα. Ο Κυριάκος μάλιστα έβγαλε πολλές selfies στο τέλος και συνομίλησε για πολύ λίγο με την παρουσιάστρια στο break αφού είχε ήδη καθυστερήσει για το αεροδρόμιο.

Πριν αλλάξουμε μέρα και κανάλι, να πούμε ότι ο Νίκος Κοκλώνης στάθηκε… παλικαρίσια απέναντι στον οδοστρωτήρα που λέγεται Μουντιάλ και κατέκτησε πρωτιά στις γυναίκες 25-44, ενώ στο δυναμικό κοινό βρέθηκε 5,7 μονάδες πιο ψηλά από το «Σπίτι με το Mega».

Διπλό comeback για τον Νίνο αυτό το Σάββατο. Και στο «Σπίτι με το Mega» παρέα με τον καλό του φίλο, Θοδωρή Φέρρη, αλλά και στο Stage της Θεσσαλονίκης δίπλα στον Νικηφόρο που συνεχίζει και τις sold out εμφανίσεις του στο Voodoo της Αθήνας.

Και την Παρασκευή στην πρεμιέρα της, αλλά και το Σάββατο παρακολούθησε ο Βασίλης Μπισμπίκης τη Δέσποινα Βανδή που κέρδισε πανηγυρικά τις εντυπώσεις στο Enastron. Ο πρώτος μάλιστα καθόταν στο ίδιο τραπέζι με την Πάολα, η οποία συνοδευόταν και από τον πρώην σύζυγό της, Φώτη Ζογλοπίτη αλλά και από τον νυν σύντροφό της, Λάζαρο Βαφειάδη. Εκεί ήταν και η κόρη της Μελίνα, πολύ in love με τον γυμναστή σύντροφό της. Και ένα άλλο πρώην ζευγάρι ήταν εκεί μαζί… περισσότερα στο ΟΚ! του Σαββάτου!

Στην τελική ευθεία μπαίνουμε για το Survivor και σχεδόν όλα τα ονόματα έχουν πλέον «κλειδώσει». Επικρατέστερη ημερομηνία αναχώρησης η επόμενη της Πρωτοχρονιάς και η τηλεοπτική πρεμιέρα έξι μέρες μετά. Βέβαια Ατζούν είναι αυτός, άμα θέλει τα αλλάζει όλα τελευταία στιγμή.

Ιατρική βοήθεια χρειάστηκε σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μετά το ξέσπασμά του σε λυγμούς στον αέρα του Breakfast @Star με αφορμή την σεξουαλική παρενόχληση που ισχυρίζεται ότι είχε δεχτεί στα πρώτα του βήματα. Το θέμα εδώ δεν είναι καθόλου αστείο, καθώς ήδη έχουν επικοινωνήσει μαζί του άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν παρενοχληθεί από τον ίδιο παράγοντα. Πού να είχε πει και το όνομά του δηλαδή….

Παλιές παίκτριες του My Style Rocks που είχαν κάνει αίσθηση έχει ήδη βολιδοσκοπήσει η παραγωγή του παιχνιδιού. Φέτος τα πράγματα δεν θα είναι φλατ, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ