Υπάρχει ένας προβληματισμός, όπως μου λένε, στον ΑΝΤ1 για τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που δέχτηκε (δικαίως) η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα. Το θετικό εδώ πως τα περισσότερα από αυτά τα σχόλια ξεχώρισαν την παρουσιάστρια που δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ουσιαστικά η ίδια καταφέρνει να βγει πάνω από το προϊόν που παρουσιάζει, ενώ ήδη γίνονται διορθωτικές κινήσεις. Επίσης άλλες πηγές μου μεταφέρουν πως η Ελίνα έχει αναπτύξει μία τρυφερή σχέση με την ομάδα της- και αυτό μην νομίζετε ότι θεωρείται δεδομένο στον χώρο μας.

Τώρα λογικό είναι να περιμένετε να γράψω εδώ κάτι για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο ΟΚ!. Θα έγραφα αν αισθανόμουν την ανάγκη να δώσω κάποιες εξηγήσεις ή να απολογηθώ για κάτι ως επικεφαλής του περιοδικού. Αυτό που θα κάνω μόνο είναι να ευχαριστήσω θερμά τον Ανδρέα για την εξομολόγησή του που περιλαμβάνει πολλά περισσότερα κεφάλαια από εκείνο που απασχόλησε τις περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές σήμερα. Και επειδή ένα τεύχος είναι πολύ μικρό για έναν Μικρούτσικο θα πω ότι έχουμε ήδη ανανεώσει με πολλή αγάπη το ραντεβού μας για το σίκουελ…

Πάντως το τηλέφωνό μου έχει να χτυπήσει τόσο πολύ από του Αγίου Νικολάου. Το ευχάριστο είναι ότι τουλάχιστον όλοι έμαθαν ότι το ΟΚ! κυκλοφορεί ξανά κάθε Τετάρτη- και μάλιστα με μειωμένη τιμή γιατί οι εποχές αλλάζουν οπότε όλοι πρέπει να προσαρμοζόμαστε.

Επιστρέφει το Fame Story το φθινόπωρο από την Barking Well. Το είπε και χτες ο Νίκος Κοκλώνης στην παρουσίασης της νέας σειράς IQ 160, που ήδη κέρδισε πολύ θετικά σχόλια. Τρία κανάλια διεκδίκησαν το Fame Story, ένα θα το κερδίσει και αυτό φαίνεται πως θα είναι το Star, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι «παγώνει» προς το παρόν το GNTM. Το τελευταίο update λέει ότι στην κριτική επιτροπή του Fame θα δούμε μάλλον ξανά τη σαρωτική Εύη Δρούτσα, η οποία έκανε φέτος comeback με το J2US.

Την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο γύρισμα του Secret Song στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού. Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αν θα προλάβουμε να δούμε τα δύο πρώτα επεισόδια (από τα 8 συνολικά) αυτή τη σεζόν, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, ή θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο. Αυτά τα αποφασίζουν φυσικά τα κανάλια και όχι οι Παραγωγοί.

Την ίδια στιγμή η Βίκυ Καγιά και η Ζήνα Κουτσελίνη συνεχίζουν να δέχονται ένα ευγενικό μαρκάρισμα από άλλους τηλεοπτικούς μνηστήρες, αλλά δύσκολα θα αφήσουν την ασφάλεια του Star. Βέβαια τα χρήματα που τους προσφέρουν οι ανταγωνιστές είναι πολλά και άκρως δελεαστικά αλλά και οι δυο αυτές κυρίες έχουν αποδείξει ότι δεν αποτελούσαν ποτέ τη βασική προτεραιότητα στις επιλογές τους.

Διπλό κουίζ για σήμερα

Ποια παρουσιάστρια ζήτησε να αναλάβει την εκπομπή της άλλη εταιρεία παραγωγής αλλά το κανάλι δεν της ικανοποίησε την απαίτηση για λόγους ισορροπιών;

Σε ποιο τηλεοπτικό πάνελ η μεγάλη έκρηξη είναι έτοιμη να συμβεί αφού ειδικά η μία πλευρά νιώθει ότι βρίσκεται στα όριά της και δύσκολα θα κρατηθεί;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Παλιέ μου «φίλε» (γιατί μάλλον δεν ήσουν και ποτέ, όπως αποδείχτηκε) και συνεργάτη, με τιμά που με παρακολουθείς και ασχολείσαι μαζί μου μέσα από το blog σου. Ωραίο να έχουμε έστω και έτσι μια δημόσια επικοινωνία αφού έχω την τύχη να κοσμώ κι εγώ την πλούσια λίστα των Block σου. Εγώ συνεχίζω πάντως να σε ακούω στο ραδιόφωνο κάθε πρωί πηγαίνοντας στην εκπομπή. Επίσης κάπως δεν σου μετέφεραν (πάλι) σωστά όσα είπα στον αέρα, αλλά τι σημασία έχει όταν το κακό έχει (παρα)γίνει. Εκτός αν ξεχνάς τι λες γιατί θα μπορούσα να σου θυμίσω κι άλλα πολλά- αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Εξάλλου όταν είχε χρειαστεί να είμαι δίπλα σου το έκανα χωρίς υστεροβουλία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ