Βράδυ Κυριακής, επιστρέφω σπίτι, ανοίγω TV να δω DWTS. Βλέπω ένα ζευγάρι που χορεύει, δεν ξέρω ποιοι είναι. Ωραία τα λέει η, επίσης άγνωστη στο ευρύ κοινό, κριτική επιτροπή, απαστράπτουσα η Βίκυ-Λείπεις-Από-Το-GNTM-Καγιά. Γυρίζω, κολλάω λίγο στο The Voice, αλλά νιώθω λίγο ένα ντεζαβού, και λέω να δώσω άλλη μια ευκαιρία στο DWTS μπας και πετύχω τη -χαρά της ζωής- Μπέσυ. Πάλι άγνωστο ζευγάρι. Γκουγκλάρω να δω ποιοι είναι, αφού δεν ξέρω καν ποιος είναι ο επαγγελματίας χορευτής και ποιος ο διαγωνιζόμενος.

Ευτυχώς μετά βγαίνει η κυρία Βικτόρια Χίσλοπ, που ήταν και η ευχάριστη έκπληξη του φετινού κύκλου, που σε κάνει να αναπολείς τους παλιότερους. Ναι, τότε που γκρίνιαζες ότι δεν είχε πολύ γνωστά ονόματα, αλλά δεν ήξερες τι θα σε περίμενε στην επαναφορά του. Ωραίο το πλατό πάντως, αλλά μας κακόμαθε φέτος ο Κοκλώνης με την εικόνα υπερπαραγωγή του J2US και σου φαίνεται μικρό -που δεν είναι. Μη νομίζετε, στη βρετανική εκδοχή του DWTS που τα μπάτζετ είναι και πιο μεγάλα, δεν θα δείτε τίποτα πιο φαντασμαγορικό. Αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης χτες με 7,6% στο δυναμικό κοινό.

Εκεί στο Star, ένα κανάλι με ανθρώπους που εκτιμώ βαθιά, θέλησαν να μας συστήσουν πολλούς ανθρώπους φέτος. Το πρωινό πείραμα προς το παρόν δεν δίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά τα ίδια νούμερα έκανε και η Δανάη πέρσι και φέτος πήρε το στέμμα. Λες; Η Ελίνα Παπίλα πάντως δείχνει να έχει περισσότερες ελπίδες. Συγγνώμη κύριε Καρτελιά, θα ήθελα να δω περισσότερο από τον ραδιοφωνικό σας εαυτό που είναι πιο διασκεδαστικός.

Το παρασκήνιο με την Τούνη και τα προσωπικά της Καινούργιου

Μιας και αναφερθήκαμε στο show του Κοκλώνη, να πούμε ότι η Ιωάννα Τούνη είχε ανακοινώσει ότι έπρεπε να διακόψει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, από την αρχή της εβδομάδας, και επειδή υπήρχε θέμα υγείας στη μέση, όλοι έδειξαν αμέσως κατανόηση και κανείς δεν προσπάθησε να την πιέσει. Εξάλλου η Ιωάννα, μαζί με την Παναγιώταρου είναι δυο κορίτσια που θα άξιζαν την πρωτιά, όσο και αν το κοινό δείχνει να στηρίζει Τζέιμς και Άννα Μαρία.

Λοιπόν, το πιο δημοφιλές θέμα εδώ στο okmag ήταν αυτό γύρω από την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου. Το κορίτσι μας δυστυχώς εξακολουθεί να περνάει δύσκολα αλλά οι δυσκολίες μας κάνουν πιο δυνατούς. Και αυτό το ξέρει καλά η ίδια. Αν με ρωτάτε εμένα, θα σας πω ότι οριστικός χωρισμός δεν υπάρχει- ακόμα και θέλω να πιστεύω ότι επειδή έχουν περάσει πολλά μαζί ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν. Τα καλά νέα πάντως είναι ότι η εκπομπή της την περασμένη εβδομάδα ανέβασε στροφές και μόλις γίνει ξανά χαρούμενη, θα πάει ακόμα καλύτερα. Εξάλλου μαθαίνω ότι σε λίγες μέρες επιστρέφει στην εκπομπή και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Οι φήμες για Λιάγκα-Σκορδά

Το κουτσομπολιό που ήδη αιωρείται στα δημοσιογραφικά γραφεία αφορά στο δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά και το αν θα πάρουν μεταγραφή στο Open τώρα που πάει εκεί ο Γιάννης Λάτσιος. Ο άνθρωπος δηλαδή που το 2013 οργάνωσε τη μυστική «αρπαγή» τους από το Mega. Ο Λιάγκας μαθαίνω ότι δεν θέλει να φύγει από τον ΑΝΤ1. Ούτε η Φαίη. Από την άλλη, επειδή όλοι ξέρουμε ότι οι διαθέσεις των καναλιών αλλάζουν μέσα σε μία νύχτα, σίγουρα ξέρουν και οι δυο ότι υπάρχει μια πόρτα ανοιχτή για εκείνους.

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια φημολογείται ότι είναι έγκυος από τον σύντροφό της;

Νικολέττα Ράλλη, επικροτώ την άνεσή σου μπροστά στον φακό αλλά λίγο άστοχο το σχόλιό σου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την προηγούμενη σχέση της. Και αυτό γιατί εκείνος δεν είναι σε θέση να απαντήσει. Αλλιώς φαντάζομαι ότι δεν θα το έκανες γιατί δεν είναι εποχή να κλείνεις πόρτες… Από την άλλη η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία κάποτε εκθείαζε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είπε την αλήθεια της και κανείς δεν την αμφισβήτησε. Απλά και εκείνη άργησε λίγο (βασικά πολύ) να την πει.

Η Κωνσταντίνα έκανε τότε λάθη βαριά και ασυγχώρητα για πολλούς, αλλά είναι ωραίο οι άνθρωποι να προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι. Και εκείνη δείχνει να είναι σε καλό δρόμο, δεν ενοχλεί πια. Και για να της δίνουν ευκαιρίες τα κανάλια, σημαίνει ότι υπάρχει μια μερίδα κοινού που θέλει να τη βλέπει. Για να μη θυμηθούμε όλους εκείνους που κάποτε της έστρωναν χαλιά για να κερδίζουν από αλλού ευνοϊκή μεταχείριση και μετά τη διέγραψαν από τον σκληρό τους δίσκο μέσα σε μία νύχτα…

Έχει ανθίσει κυριολεκτικά ο Ουγγαρέζος φέτος στη Μενεγάκη, δεν συμφωνείτε; Και εκείνη όμως, ο τρόπος που τηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνον και τον Σάββα Πούμπουρα, είναι πραγματικά άξιος αναφοράς. Προσέξτε το πόσο κομψά το κάνει για να είναι όλοι ευχαριστημένοι ώστε να αποδίδουν τα μέγιστα.

Καλή εβδομάδα να έχουμε και οι ελεύθεροι να ζήσουν έναν τόσο μεγάλο έρωτα όπως της Δέσποινας με τον Βασίλη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ