«Τι φάση, πάλι, ρε;»: Αυτός είναι ο τίτλος της πολυαναμενόμενης επιθεώρησης της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο καλοκαιρινό Άλσος. Οι πρόβες με το all star cast (Αθερίδης, Σταυροπούλου, Μουζουράκης, Ματσούκα, Μιχαηλίδης, Τσιμιτσέλης κ.α) έχουν ήδη ξεκινήσει και η προγραμματισμένη πρεμιέρα είναι για την Παρασκευή 2 Ιουνίου.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Πήραν μπροστά οι μηχανές για το Fame Story. Τι και αν βγαίνει το φθινόπωρο, το project είναι πολύ σοβαρό και χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία.

Κώστας Τσουρός, ο Βασάλος των πρωινής ζώνης. Όλοι (σχεδόν) τον θέλουν. Και αυτό είναι κάτι που το έχει κερδίσει με το σπαθί του γιατί καταφέρνει συνδυάζει με άνεση βουνό (ενημέρωση) και θάλασσα (ψυχαγωγία). Στη θέση του θα είχα μια φωτογραφία του Τζώνη Καλημέρη πάνω από το κρεβάτι μου, ο άνθρωπος που τον ξεχώρισε στην ΕΡΤ και του άλλαξε, κυριολεκτικά, τη ζωή.

Αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα η Μαρία Κορινθίου από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Μην σας πούμε ότι θα είναι και η πρώτη που μας θα πει «καλό καλοκαίρι» στην πρωινή ζώνη. Η αλήθεια είναι πως είχαν γίνει πολλά τους τελευταίους μήνες και ίσως χωρίς την ευθύνη του ίδιου του παρουσιαστή. Διαβάστε αύριο όσα λέει η Μαρία στο ΟΚ! και θα καταλάβετε τι εννοούμε…

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το τραγούδι που ηχογράφησε ο Αντώνης Ρέμος με τον Mente Fuerte και όσοι το έχουν ακούσει λένε ότι πρόκειται για εγγυημένη επιτυχία.

Η Ελένη Φουρέιρα.

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με την Καίτη Γαρμπή στο Nox, ο Αντώνης θα περάσει την επόμενη σεζόν με την Ελένη Φουρέιρα. Όσο για την Καίτη, το όνομά της έχει πέσει στο τραπέζι για να συνεργαστεί με τις Μέλιsses στο Enastron, αλλά δεν έχει κλείσει τίποτα ακόμα.

Η Πάολα με τον Νίκο Μακρόπουλο είναι πολύ πιθανό να περάσουν μαζί τον χειμώνα στο Fever μετά την επιτυχία που έχει σημειώσει η συνύπαρξή τους στο Mamounia Live της συμπρωτεύουσας,

Όσο για τη Δέσποινα Βανδή, έχει ήδη δεχτεί προσέγγιση να συναντηθεί επί σκηνής με τον Γιώργο Σαμπάνη και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται σχετική συζήτηση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι στις αρχές του φθινοπώρου η Δέσποινα θα κάνει μεγάλη περιοδεία στην Αμερική και τον Καναδά.

Ο Άντριου Λάμπρου στη σκηνή της Eurovision. (Sarah Louise Bennett)

Ποιος να το περίμενε πως η αδικαιολόγητη χαμηλή βαθμολογία που έδωσε η ελληνική επιτροπή στην Κύπρο θα επισκίαζε τον αποκλεισμό του Βίκτωρα Βερνίκου. Προσπαθώντας κι εμείς, ως Νικολούλη του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, να βρούμε μια άκρη, ακούσαμε ως δικαιολογία ότι ο Άντριου Λάμπρου δεν ενθουσίασε τους ειδικούς, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, επειδή τα ηχογραφημένα φωνητικά του ήταν πολύ δυνατά, οπότε στην πραγματικότητα τα δύσκολα μέρη του κομματιού ήταν ουσιαστικά half playback.

Ο ίδιος πάντως που αυτή την ώρα προσγειώνεται στην Αυστραλία μαζί με την οικογένειά του -εκεί ζει μόνιμα- μεγάλη στεναχώρια δεν πήρε από την ΕΡΤ, πήρε όμως μεγάλη χαρά από το 12 του ελληνικού κοινού και μάλιστα στο τέλος ρώτησε με αθωότητα τους συνεργάτες του: «άρα δεν με αντιπαθούν οι Έλληνες, έτσι;».

Φωτογραφίες: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ