Μπορεί όλοι σχεδόν να βρίσκονται σε διακοπές- η πόλη δεν έχει αδειάσει πάντως- κάποιοι συνεχίζουν να δουλεύουν και τον Αύγουστο. Και ενώ λίγο πολύ όλα τα κουτιά του νέου τηλεοπτικού παζλ μπαίνουν σιγά σιγά στη θέση τους, το τηλεοπτικό ρεπορτάζ εστιάζεται στο Fame Story, που επιστρέφει ριζικά ανανεωμένο στο Star με καθημερινά επεισόδια και παρουσιαστή των live (πιθανή μέρα μετάδοσης η Παρασκευή) τον Νίκο Κοκλώνη. Πολλά ονόματα συζητιούνται για την επιτροπή- από τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση μέχρι την Ελένη Φουρέιρα και τον Mente Fuerte), τόσο όμως η Barking Well όσο και το κανάλι τηρούν σιγή ιχθύος- μη νομίζετε ότι επειδή και εμείς δουλεύουμε εδώ μας τα μαρτυρούν!

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα εμφανιστούν πολλοί διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες σε ρόλο guest, αλλά και οι καθηγητές της σχολής θα περιλαμβάνουν πολύ γνωστά ονόματα- σε αυτά που φημολογείται ότι θα δούμε είναι η Ελένη Δήμου, η Μαρία Σολωμού αλλά και ο Νίνο. Επαναλαμβάνω για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, αυτά είναι πρόσωπα που δεν επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές, άρα πιθανόν να μην τα δούμε ποτέ στον αέρα. Πάντως είναι αισιόδοξο σημάδι για το τελικό αποτέλεσμα ότι οι μηχανές δεν έχουν σταματήσει να δουλεύουν ούτε τον Αύγουστο.

Βγήκε σήμερα η Μάρω Λύτρα στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι #yes» με αφορμή την επιστροφή του μουσικού reality που της άλλαξε- κυριολεκτικά- τη ζωή και η αντίδρασή της στην ερώτηση για τον πρώην σύντροφό της, Κώστα Καραφώτη έμελλε να γίνει το viral hit της ημέρας. Μια σχέση που είχα την ευκαιρία να ζήσω από πολύ κοντά, μια σχέση με πολύ μεγάλο πάθος που έπρεπε να τελειώσει γιατί παραείχε γίνει… κινηματογραφική για να το θέσω όσο πιο… απαλά μπορώ. Φυσικά έχουν περάσει 19 ολόκληρα χρόνια από την εποχή που είχαν γίνει ζευγάρι αλλά, όσοι θυμούνται εκείνη την περίοδο, ήταν το ζευγάρι που μονοπωλούσε τα εξώφυλλα και τις μεσημεριανές εκπομπές. Δυστυχώς εκείνη δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητά της μακροπρόθεσμα και αναγκάστηκε να επιστρέψει στον Καναδά όπου συνεχίζει να εργάζεται ως νοσηλεύτρια.

Πριν από το χαριτωμένο viral της ημέρας, είχε έρθει φυσικά και η μεγάλη ανοησία της ημέρας από το στόμα της Super Κικής. Δυστυχώς το 2023 πολλοί νέοι άνθρωποι εκεί έξω δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Σταύρος Ξαρχάκος. Άντε αυτό να το δεχτείς, σημείο των καιρών να το πεις και να προχωρήσεις. Στο συγκεκριμένο video όμως ο τρόπος που εκφράστηκε η γνωστή influencer ήταν εξοργιστικός ακόμα και αν ο συγκεκριμένος κορυφαίος δημιουργός δεν σε αφορά, δεν ανήκει στα ακούσματά σου. Η Super Κική, ένα κορίτσι που όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολα έχει περάσει στη ζωή της και τη θαυμάζουμε που κατάφερε να νικήσει τους δαίμονές της, έκανε (άλλο) ένα σοβαρό ατόπημα, έδειξε αμετροέπεια και το ανησυχητικό εδώ είναι ότι πολλοί το βρήκαν αστείο. Και με αγάπη θα της λέγαμε να ζητήσει μια συγγνώμη αν το αισθάνεται.

Από τις 21 Αυγούστου μαζεύονται σιγά σιγά στα γραφεία οι ομάδες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών -οι περισσότερες θα κάνουν πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ η Σίσσυ Χρηστίδου αναμένεται να ξεκινήσει δύο μέρες νωρίτερα. Αυτή που θα καθυστερήσει λίγο φαίνεται να είναι η εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο Mega, η οποία θα βγαίνει μάλιστα από τα πλατό του Mega στη Συγγρού και όχι από τον Γέρακα.

Τα δικά μας εδώ τα ξέρετε μάλλον, αφού τα είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο καλοκαιρινό πρωινό του Open. Η χαρά μου που θα συναντηθώ ξανά τηλεοπτικά με την Ελένη Τσολάκη είναι πολύ μεγάλη, όπως και με άλλους ανθρώπους που εκτιμώ αφάνταστα στη συγκεκριμένη ομάδα τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες- μεταξύ μας τώρα, οι «πίσω» κάνουν την πιο πολλή δουλειά, απλά εμείς που βγαίνουμε μπροστά έχουμε την ευθύνη όσων λέμε στον αέρα- και δεν γυρνάνε πίσω.

Κάπου έγραψαν ότι «ανταλλάξαμε» θέσεις με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα– εκείνος στη Φαίη, εγώ στην Τσολάκη. Προφανώς αυτό ήταν κάτι που συνέβη εντελώς τυχαία αφού τώρα μπορώ να πω ότι η δική μου προσέγγιση είχε γίνει πριν ανακοινώσει ο αξιόλογος συνάδελφος τις προθέσεις του.

τάση μακιγιάζ χειλιών

Με αυτή την έννοια ο Χάρης Λεμπιδάκης παίρνει τη θέση του Στέφανου Κωνσταντινίδη στη «Super Κατερίνα», ο οποίος με τη σειρά του πήρε τη θέση του Κώστα Τσουρού στο «Mega Καλημέρα». Στην πραγματικότητα κανείς δεν παίρνει τη θέση κανενός απλά γιατί ο καθένας από εμάς είναι εντελώς διαφορετικός.

Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και η μητέρα του να ξεπεράσει σύντομα το θέμα της υγείας της. Αν είστε στην Αθήνα και μπορείτε να δώσετε αίμα, καλό μόνο θα κάνετε.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ