Πανσέληνος είναι θα περάσει παιδιά, κρατηθείτε από τις χειρολαβές. Το βλέπεις και στην ελληνική τηλεόραση, όλοι εναντίον όλων και κυρίως κατά του Νίκου Μουτσινά. Που τον χτυπάνε τώρα που κάνει μονοψήφια και θα κληθεί να ανανεώσει (ή όχι) το συμβόλαιό του. Ο Νίκος δεν δείχνει να πολύ σκάει πάντως και το ενδιαφέρον του έχει επικεντρωθεί στην πρεμιέρα της «Τρελής του Σαγιό» στο Παλλάς, σε έναν ρόλο που όπως μας είπε δεν του επιτρέπει να κάνει τις θεατρικές του ευκολίες.

Είδαμε επιτέλους και στο πάνελ μετά από έναν μήνα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον Σάββα Πούμπουρα, που τους είχε χωρίσει η δασκάλα τους επειδή μάλλον έκαναν θόρυβο μαζί και εμπόδιζαν να γίνει το (πάθημα) μάθημα. Ο δεύτερος πολύ δύσκολα θα συνεχίσει δίπλα στην Ελένη την επόμενη σεζόν αφού λήγει το συμβόλαιό του.

Και δεν είναι το μόνο συμβόλαιο που λήγει. Εκτός από τον Νίκο Μουτσινά που αναφέραμε στην αρχή, Ζέτα Μακρυπούλια, Ναταλία Γερμανού, Δανάη Μπάρκα, Βίκυ Καγιά, Ζήνα Κουτσελίνη είναι μερικά από τα πρόσωπα που θα κληθούν να επαναδιαπραγματευτούν (ή όχι) με τα κανάλια τους. Κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν επαφές (έστω και μέσω τρίτων) με αντίπαλα στρατόπεδα. Διακριτικά και αθόρυβα για να μην κλείσουν πόρτες (και σπίτια).

Μπορεί τα νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη στην πρωινή ζώνη να μην είναι τα επιθυμητά, το κανάλι όμως συνεχίζει να πιστεύει σε εκείνη. Σημαντικό μειονέκτημα το γεγονός ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκινάει 20 λεπτά νωρίτερα, κάτι που η ομάδα της εκπομπής είχε επισημάνει εξαρχής στη διοίκηση. Πάντως από τη νέα χρονιά, αναμένονται ενισχύσεις στο «Mega Καλημέρα» αν και η προεκλογική περίοδος δεν αποκλείεται να μειώσει τη διάρκειά της.

Σε προχωρημένες προετοιμασίες βρίσκεται το Secret Song που παρουσίασε στη γαλλική τηλεόραση ο Νίκος Αλιάγας. Προγραμματισμένη πρεμιέρα τον Φεβρουάριο. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να μην προβάλλεται κάθε εβδομάδα καθώς τα επεισόδια είναι μόνο 8.

Τα κάστιγνκ ξεκίνησαν για το All together now, το βρετανικό μουσικό talent show που έχει κάνει μεγάλη αίσθηση όπου και αν προβλήθηκε. Μένει τώρα να αποφασιστεί αν θα προβληθεί αυτή τη σεζόν ή στις αρχές της επόμενης. Πιο ποθανό το δεύτερο σενάριο.

Αύριο Πέμπτη ξεκινάνε γυρίσματα η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής για τη νέα αστυνομική σειρά του Star (παραγωγής Barking Well) που είναι βασισμένη σε γαλλικό φορμάτ.

Ο δαιμόνιος Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να αποκτήσει στις Κάννες τα δικαιώματα για την ελληνική μεταφορά αμερικάνικης πετυχημένης κωμικής σειράς. Περισσότερα σύντομα…

Το πρωί της Πέμπτης ανοίγει και η πλατφόρμα για να λάβεις μέρος στην κλήρωση για την «Επιτροπή Κοινού» της ΕΡΤ. Αυτή η επιτροπή συμμετέχει στην επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision. Η απόφαση αυτή, είπαν κάποιοι, ότι είχε να κάνει με τον εσωτερικό διχασμό που προκάλεσε η υποψηφιότητα της Μόνικα, η ΕΡΤ όμως το διαψεύδει κατηγορηματικά. Αυτό που λένε είναι ότι φέτος δεν υπήρξε κάποιο τραγούδι που ξεχώρισε με τη σύμφωνη γνώμη όλων όπως το περσινό της Αμάντας Γεωργιάδη, όποτε προτίμησαν να βάλουν στο παιχνίδι και το κοινό που θα έχει το 50,6% της τελικής απόφασης, όπως προστάζει η ΕΒU.

Διαβάσαμε ότι ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγιος Παϊσιος» μπορεί να μεταδοθεί σε διαφορετικό κανάλι. Επικοινωνήσαμε με ανθρώπους του Mega και μας το διέψευσαν κατηγορηματικά, οπότε false alarm.

Ως γνωστόν, στις 19 Δεκεμβρίου βγαίνει στο Netflix το Maestro σε Ελλάδα και Κύπρο, Πρωτοχρονιά ταξιδεύει σε όλον το κόσμο, και σε κάποιες χώρες θα υπάρχεi μεταγλωττισμένο. Ο Χριστόφορος γράφει ήδη για τον δεύτερο κύκλο και, αν όλα πάνε καλά, τέλη Φλεβάρη με αρχές Μάρτη ξεκινάνε τα γυρίσματα. Αν πάει καλά στο Netflix, ετοιμαστείτε από τώρα και για τρίτο κύκλο…

Τέλος οριστικά ο Αλέξης Παππάς από το μιούζικαλ «Το κλουβί με τις τρελές». Μία ανάγνωση πρόλαβαν να κάνουν με τον θεατρικό του σύζυγο, Μαυρίκιο Μαυρικίου και την επόμενη μέρα διαφώνησε με τον παραγωγό και οι δυο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία με συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ