«Θα έβγαινες με κάποιον που έχει σεξουαλική δυσλειτουργία;». «Είναι εγωιστικό συναίσθημα ο έρωτας;». «Έχεις πει ψέμματα στη σχέση σου;». «Έχεις μονογαμικούς άντρες φίλους;». «Σταματάμε να είμαστε ερωτευμένοι όταν απιστήσουμε»;

Αυτά είναι τα πρώτα από μια σειρά δύσκολων ερωτημάτων που καλούνται να απαντήσουν δύο ειδικοί σε θέματα ερωτικών σχέσεων, ο Γιώργος Λάγιος και η Σόφη Πασχάλη.

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι, ενώ στην προσωπική τους ζωή κάνουν στενή παρέα εδώ και πολλά χρόνια, στην επαγγελματική τους ζωή ακολουθούν δυο τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις, που τους φέρνουν συχνά σε έντονη αντίθεση, όπως φαίνεται και στον διάλογο που κάνουν μπροστά στην κάμερα.

Αυτή τη φορά όμως δεν έχουν απέναντί τους έναν άνθρωπο που έχει έρθει για βοήθεια, αλλά βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο και καλούνται να μιλήσουν και για τη δική τους ερωτική συμπεριφορά.

Δείτε το βίντεο:

Εσείς με ποιον από τους δύο συμφωνείτε περισσότερο; Τι θα τους ρωτούσατε αν τους είχατε απέναντί σας; Περιμένουμε τις ερωτήσεις σας στο instagram του okmag!

Διαβάστε επίσης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ