Κόσμος πάει και έρχεται στο studio Pro όπου γίνονται τα δοκιμαστικά για την ομάδα που θα πλαισιώσει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου.

Το Star φαίνεται πως μετά το ραδιοφωνικό δίδυμο Παπίλα – Καρτελιά, που δεν κατάφερε να δέσει τηλεοπτικά, θέλει πάλι να πειραματιστεί, προσπαθώντας να κάνει τη διαφορά στην πρωινή ζώνη. Αυτή τη φορά όμως ήθελαν οπωσδήποτε ένα παντρεμένο ζευγάρι που να έχουν γίνει και γονείς. Αν και δεν είναι επαγγελματίες παρουσιαστές, είχαν δοκιμαστεί για τρεις περίπου μήνες το προπερασμένο καλοκαίρι μαζί το ζεύγος Γκουντάρα – Κάκκαβα στο Open αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Όπως μάλιστα είχαμε αποκαλύψει και παλιότερα στο Nikopolis Blog, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είχαν προτείνει στα κανάλια ένα reality γύρω από τη ζωή τους, με πολύ χιούμορ. Αυτός ο πιλότος ίσως να έδωσε την ιδέα στους υπεύθυνους του Star να τους δώσουν το χρίσμα στην προσεχή -και πιο ανταγωνιστική από ποτέ!- σεζόν.

Μετά τα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί ότι πέρασαν από δοκιμαστικό -βλέπε Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ανθή Σαλαγκούδη, Ηλίας Γκότσης κ.α- οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Το κανάλι, θέλοντας φαίνεται να εντάξει στη σκαλέτα μία πιο ανάλαφρη εκδοχή της στήλης που είχε η Μάρα Μεϊμαρίδη στην Κατερίνα Καινούργιου, πέρασε από δοκιμαστικό την Ελένη Καστάνη αλλά και την Μπέσσυ Αργυράκη.

Η Ελένη Καστάνη στη σκηνή του θεάτρου Βασιλάκου.
Η Μπέσσυ Αργυράκη σε συναυλία της στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Η τελευταία μάλιστα, είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο περσινό Dancing with the Stars και ο σταθμός αναζητούσε έναν τρόπο να την αξιοποιήσει. Μία από αυτές τις δύο κυρίες, με την πρώτη να έχει, όπως μας λένε, το προβάδισμα, θα αποκτήσει λοιπόν τη δική της ενότητα που θα λύνει τα προσωπικά προβλήματα του κόσμου! Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, προσεχώς στις οθόνες μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ