Η Κατερίνα Ζαρίφη επιστρέφει στη μεσημεριανή ζώνη του Open βάζοντας το μεγαλύτερο τηλεοπτικό στοίχημα της καριέρας της. Η ίδια μαθαίνουμε ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει και από την επιλογή των συνεργατών της, το σχέδιο είναι εξαιρετικά οργανωμένο. Τι μπορούμε να προδώσουμε από τώρα για να μην μας μαλώσουν; Η εξίσωση περιλαμβάνει έναν πολύ ωραίο άντρα που τον βλέπαμε πέρσι σε άλλη εκπομπή και δύο ξεκαρδιστικές και χαρισματικές προσωπικότητες, η μία από αυτές σε ρόλο έκπληξη, που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά.

Ποιο θα είναι το νέο «ενδοπανελικό» μπιφ της σεζόν; Νομίζω ότι θα φανεί από τη πρεμιέρα και θα μας έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε. Κάτι ξέρουμε που σας λέμε…

Άντε για να βοηθήσουμε λίγο, δεν αφορά νέα μέλη πάνελ αλλά δύο άτομα που μέχρι χτες είχαν τις καλύτερες σχέσεις. Η 11η Σεπτέμβρη δεν αργεί!

Γιατί η εικόνα ενός σώματος με κιλά πάνω από αυτά που θεωρούνται επιστημονικά «υγιή» προκαλεί τόσες αντιδράσεις; Δεν σου αρέσει η Δανάη Μπάρκα ή η Εβελίνα Νικόλιζα; Μην τις ακολουθείς, μην τις κοιτάς. Καμία από τις δύο δεν είπε ποτέ νομίζουμε «ο δικός μου σωματότυπος είναι ο πιο σωστός και σέξι, γίνε σαν εμένα». Δεν ζήτησαν να γίνουν καθολικά πρότυπα ομορφιάς, απλά έβγαλαν προς τα έξω τη δική τους αλήθεια, και πολλά κορίτσια που ντρέπονταν για τις διαστάσεις τους μέχρι χτες ταυτίστηκαν μαζί τους και ένιωσαν πιο απελευθερωμένες. Άρα κάτι καλό έγινε, γιατί όσο περισσότεροι χαρούμενοι άνθρωποι κυκλοφορούν γύρω μας τόσο το καλύτερο για όλους μας.

Στην Αμερική η ποπ σταρ Bebe Rehxa που έχει επίσης κριθεί αυστηρά όταν έβαλε κιλά, δημοσιοποίησε τα sms του συντρόφου της που έθιγαν το βάρος της και τον χώρισε. Η πρώτη κίνηση μπορεί να μην ήταν απόλυτα σωστή- ποιος θα ήθελε να δει μηνύματά του να αναπαράγονται σε όλον τον πλανήτη- , η άμεση απόφασή της να τον βγάλει από τη ζωή της ήταν ένα δυνατό μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που ανέχονται προσβλητικές συμπεριφορές από ανθρώπους που υποτίθεται ότι τις αγαπάνε.

Και πώς να μην το συνδέσεις τώρα αυτό με τον σοκαριστικό ξυλοδαρμό της αστυνομικού στη Λάρισα από τον σύζυγό της επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Μια γυναίκα που λόγω επαγγέλματος θεωρείς ότι θα ήταν πιο ισχυρή από κάποιες άλλες, κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της από τον άνθρωπό της μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ναι, στην Ελλάδα 2023, η βία κατά των γυναικών παραμένει ακόμα ένα θλιβερό γεγονός που συχνά εξελίσσεται και στα καλύτερα σαλόνια.

Θυμάμαι περίπτωση γνωστής κοσμικής κυρίας που διαφήμιζε τη γυαλιστερή ζωή της και την οικογενειακή της ευτυχία στα περιοδικά και ταυτόχρονα τα βράδια έβαζε προσεκτικά απανωτές στρώσεις μέικ απ πριν βγει από το σπίτι για να καλύψει τις μελανιές στο πρόσωπο και στο σώμα της…

Αλλαγή πλεύσης

Ο Σάββας Πούμπουρας μπορεί να μην πέρασε φέτος την καλύτερη τηλεοπτική σεζόν της καριέρας του δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη, έχει όμως καλές πιθανότητες να βρεθεί ξανά του χρόνου μπροστά στις κάμερες και μάλιστα σε τηλεπαιχνίδι. Μπορεί το 5Χ5 να πήγε τελικά στον Θάνο Κιούση, κάποιοι άλλοι όμως πιστεύουν ότι μπορεί να το κάνει εξίσου καλά σε άλλο κανάλι. Πάντως εκείνος ήθελε να επαναφέρει στο Mega τις φάρσες του που είχαν κάνει επιτυχία στον ΑΝΤ1, αλλά το εγχείρημα κρίθηκε ακριβό. Και αυτό γιατί όλα σχεδόν τα ιδιωτικά κανάλια εκτός του Star που προτείνει εναλλακτικά το Fame Story, έχουν ρίξει τόσα πολλά χρήματα στη μυθοπλασία και κάποιοι πρωταγωνιστές είδαν τα κασέ τους να εκτοξεύοται κυριολεκτικά αφού έγιναν μάχες για να τους «κλείσουν».

Ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση τις καλοκαιρινές της διακοπές η Φαίη Σκορδά φέτος. Λίγο οι συζητήσεις για τη νέα της εκπομπή, λίγο η μετακόμισή της στα βόρεια προάστια, είχε ανάγκη να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της πριν από την έναρξη μιας σεζόν που θα τη βρει σε νέα ώρα. Μία απόφαση που δεν πείστηκε να πάρει με ευκολία αφού ιδανικά ήθελε να παραμείνει στην πρωινή ζώνη και αυτό μόνο μυστικό δεν ήταν όλο αυτό το διάστημα. Πήρε όμως τη σωστή απόφαση; Σύμφωνα με αρκετούς ανθρώπους της τηλεόρασης, έπρεπε να αρνηθεί οπότε τώρα θα κληθεί να τους διαψεύσει. Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία, όπως και σε όλη την ομάδα της, γιατί το αξίζει πραγματικά.

Ελλάς- Γαλλία συμμαχία. Δεν μας αγαπάει μόνο το ζεύγος Μακρόν, αλλά και ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι που κάνουν αυτές τις μέρες διακοπές στην Αμοργό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που είχαν επιλέξει την Ελλάδα και τα δυο προηγούμενα καλοκαίρια.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ