Ήρθε και ο Νοέμβρης πιο καλοκαιρινός από ποτέ και αν συνεχίσει έτσι, θα μας κυνηγάνε σε λίγο τα ταπητοκαθαριστήρια να μας επιστρέψουν τα χαλιά. Εδώ οι «Αταίριαστοι» θα μου πεις έφτασαν να ασχολούνται με το ειδύλλιο #not του Νικηφόρου με Δήμητρα Κατσαφάδου, ο καιρός σου κάνει εντύπωση;

Πάντως η Δήμητρα την προπερασμένη Παρασκευή διασκέδαζε στο Voodoo όπου εμφανίζεται ο Νικηφόρος με τον πρώην αγαπημένο της με τον οποίο είναι πια καλοί φίλοι. Επίσης, ναι, το Σαββατοκύριακο πήγαν με το αυτοκίνητό του στη Θεσσαλονίκη γιατί εκείνη δεν μπαίνει σε αεροπλάνο. Και, όχι δεν έμειναν στο ίδιο δωμάτιο, ούτε καν στο ίδιο ξενοδοχείο.

(Μάτα Σεραφειμίδου για το περιοδικό ΟΚ!)

Έπεσαν χτες τα νούμερα του Λιάγκα (12% στο δυναμικό κοινό), ανέβηκαν κατακόρυφα πάλι τα ντεσιμπέλ στην εκπομπή. Τόσο ωραία πέρασε με το κορίτσι του το τριήμερο στην Κωνσταντινούπολη, γιατί μας τον συγχύζετε; Η «Super Κατερίνα» φόρεσε πάλι την μπέρτα της, πέταξε στο 25,2% στις γυναίκες 25-44 και βγήκε νικήτρια στη ζώνη της.

Ποιο κοινό προτίμησε τη Φαίη Σκορδά; Οι άντρες 25-44 με 14,2%. Ανοδικές τάσεις και για τον Νίκο Μουτσινά με τις γυναίκες 15-24 να του χαρίζουν 22,3%.

Στεναχωριέμαι για τον Ουγγαρέζο, αλήθεια. Μία που τον βγάζει εκτός πλατό η Ελένη, μία που φεύγει από το ραδιόφωνο το άλλο το μισό ο Σταμάτης, δεν περνάει καλά τελευταία μαθαίνω από παντού. Και να πηγαίνει μετά στα εγκαίνια φούρνου και να τον κυνηγάνε οι κάμερες να απολογηθεί. Λες και υπάρχει ποτέ περίπτωση να κακολογήσει την παρουσιάστρια. Παραμένει ο πιο καλοπληρωμένος πανελίστας, όπως λένε στην πιάτσα μας; Παραμένει. Θα μείνει ποτέ χωρίς δουλειά; Δεν θα μείνει (αυτός και ο Τσουρός). Και όχι γιατί έχει καλές δημόσιες σχέσεις, αλλά γιατί είναι πολύ ικανός. Δυστυχώς όμως πολλές φορές αδικεί τον ίδιο τον εαυτό. Και επειδή κάνει πάντα την πιο αυστηρή αυτοκριτική, θεωρώ ότι το γνωρίζει.

(NDP)

Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα νούμερα της Ελένης Μενεγάκη δεν έχουν πολλά κέφια τελευταία. 7% στο δυναμικό κοινό και 7,5% στο σύνολο κοινού ήταν τα καθαρά νούμερα της Δευτέρας. Απαιτεί πιο γρήγορο ρυθμό η εκπομπή, και εκείνος που, αν τον αξιοποιήσεις σωστά, μπορεί να τον δώσει, μπήκε σήμερα στο πλατό μία ώρα μετά την έναρξη. Το Twitter στάθηκε στο πλευρό του και το όνομά «τρένταρε» πολύ….

(Instagram/ elenimenegaki)

Τι νομίζετε ότι έβλεπε η πλειοψηφία των νεαρών αντρών 15-24 από τις 10.30 έως τις 12 το μεσημέρι; Το ενημερωτικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ 1 (46,3%). Γίνεται καλύτερο; Βεβαίως. Το 77% του ίδιου ηλικιακού γκρουπ έβλεπε τα Αθλητικά που προηγούνται. Μετά αρχίζουν τα (πολύ) δύσκολα και όσο βραδιάζει γίνονται χειρότερα. Μόλις 2,5% ο «Πλάτανος», 4,8% το αξιόλογο «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Μόνο το 1% των νεαρών γυναικών 15-24 είδε το «Μαύρο Ρόδο». Τη «Γη της Ελιάς» όμως την προτίμησε το 25% του ίδιου κοινού.

(Mega)

Ο «Έρωτας Φυγάς» δίνει ανάσες ελπίδας στο Open. 8,7% στο 18-54 και 11,9% στο σύνολο, διπλάσιο νούμερο από τον μέσο όρο ημέρας του σταθμού (5,4%).

Και ένα κουίζ για καληνύχτα: Ποιο ζευγάρι που μάλλον δεν είναι πλέον ζευγάρι έχει ήδη προχωρήσει σε νέα φλερτ; Είναι και αυτά τα γραπτά μηνύματα που μένουν, θέλουν προσοχή βρε παιδιά!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ