Ένα ωραίο λεκτικό πινγκ πονγκ παίχτηκε ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στο «Καλό μεσημεράκι». Άκουστηκαν αρκετές αλήθειες από το στόμα της παρουσιάστριας κυρίως για την προσωπική της ζωή. Η KatKen αποκάλυψε μάλιστα ότι εκτός από ψυχολόγο έχει επισκεφτεί και ψυχίατρο, κάτι που έχουν κάνει πολλοί άνθρωποι του χώρου αλλά προτιμούν να τον βαπτίζουν «ψυχολόγο» για να μην ακούγεται βαρύ στα αυτιά μας.

Ο Νίκος που τη γνωρίζει πολύ καλά, την αντιμετώπισε πιο πολύ ως φίλη του που τη βλέπει να ταλαιπωρεί τον εαυτό της στην προσωπική της ζωή. Σε αντίθεση με άλλες συνεντεύξεις τους που είναι πιο… χαλαρές, για να το θέσουμε κομψά, αυτή τη φορά της έκανε ερωτήσεις πιο δύσκολες και εκείνη δεν τον απογοήτευσε κάνοντας μια αυστηρή αυτοκριτική, που δύσκολα την κάνει κανείς στον αέρα.

Εξάλλου όπως έχουμε ξαναπεί εδώ, όταν κάνεις αυτή τη δουλειά μπαίνοντας καθημερινά στο σπίτι του άλλου και αναλύοντας την προσωπική ζωή άλλων ανθρώπων, δεν μπορείς να κρύβεις τη δική σου. Ίσως η Κατερίνα κάποιες φορές το παράκανε και αυτό ήταν που της είπε και ο Νίκος με πολλή αγάπη. Η περίπτωση εξάλλου της Κατερίνας Καινούργιου είναι μοναδική στην ελληνική τηλεόραση. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά μείνει ακριβώς η ίδια ομάδα μπροστά στις κάμερες ή έρθει ένας αέρας ανανέωσης..

Από την άλλη μεριά, ο πρώην αρχισυντάκτης της, Χρήστος Αϊβαλιώτης, έκανε φέτος τη διαφορά στην Ελένη Τσολάκη, ανέβασε τα νούμερα της εκπομπής της, και τώρα κάνει διορθωτικές κινήσεις στο Breakfast @Star που δείχνουν να αποδίδουν. Η αλήθεια είναι πως και αυτό το εγχείρημα χρειάζεται χρόνο αφού κάθε κανάλι έχει ένα συγκεκριμένο κοινό. Το κοινό του Star, για παράδειγμα, είναι πιο «εκπαιδευμένο» στα διεθνή θέματα από αυτό του Open. Ένα πρόσωπο που ενδιαφέρει το κοινό του Star δεν σημαίνει ότι θα έχει υποχρεωτικά την ίδια απήχηση στο κοινό του Open.

Η Ελένη Τσολάκη και το Open Weekend ήταν τελικά η «πληρωμένη» απάντηση στο χτεσινό τηλεοπτικό κουίζ της Ελεονώρας Μελέτη που άναψε φωτιές;

Μάλιστα πολλοί θεώρησαν ότι στόχευσε αρχικά τη Δανάη Μπάρκα. Αφού διευκρινίστηκε προς πάσα κατεύθυνση ότι η ομοκάναλη εκπομπή δεν ήταν η απάντηση, θυμήθηκαν ότι η εκπομπή της Τσολάκη «ενοχλήσει» την εκπομπή Mega Καλημέρα όταν είπαν πως η Ελεονώρα Μελέτη αποχωρεί από το Mega.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως η Ελεονώρα θα συνεχίσει του χρόνου με την ίδια ακριβώς σύνθεση. Είπαμε, η ανανέωση στις εκπομπές είναι καλό πράγμα τις περισσότερες φορές…..

Μπορεί η πρώτη πρόβα του 16χρονου Βίκτωρα Βερνίκου στη σκηνή της Eurovision στο Λίβερπουλ να άφησε θετικές εντυπώσεις, στα στοιχήματα όμως η Ελλάδα παραμένει στις τελευταίες θέσεις και αν επαληθευτούν δεν περνάει τελικό. Αντιθέτως η Κύπρος παρουσιάζει ανοδική τάση και αυτή τη στιγμή βρίσκεται 8 θέσεις ψηλότερα από τη χώρα μας.

Κουίζ

Ποιο ζευγάρι που δεν παραλείπει να διαφημίζει την ευτυχία του, στην αληθινή ζωή απομακρύνεται όλο και περισσότερο (και όχι, δεν είναι τόσο προφανής η απάντηση).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ