Μεγάλη αίσθηση έκανε πριν από λίγες ώρες η πληροφορία ότι καταζητείται ο Τζέιμς Καφετζής. Όλα ξεκίνησαν από τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του κτηνίατρος της Ρόδου, την οποία είχε καταγγείλει δημόσια στο Instagram του ως υπεύθυνη για τον θάνατο του σκύλου του.

«Θα προχωρήσουμε κι εμείς σε μήνυση» είπε ο πρώην παίκτης του Survivor στο okmag. Φανερά αναστατωμένος, μας εξήγησε ότι είχαν πάει στη συγκεκριμένη κτηνίατρο το αγαπημένο τους κατοικίδιο, ράτσας παγκ, το οποίο είχε ένα θέμα με το αυτάκι του. Όπως μας λέει ο Τζέιμς, επειδή η πρώτη αναισθητική ένεση «δεν έπιασε»- όπως του είπε η γιατρός-, του έγινε δεύτερη ένεση με αποτέλεσμα το σκυλάκι να μην αντέξει την υπερβολική δόση φαρμάκου.

«Έπρεπε να μας έχει δώσει πρώτα υπεύθυνη δήλωση να υπογράψουμε» τονίζει. «Αυτό εμείς δεν το γνωρίζαμε, μας το είπαν στη συνέχεια κτηνίατροι που επικοινώνησαν μαζί μας. Μας είπαν επίσης ότι έπρεπε να έχουμε κάνει νεκροψία στον Frank αλλά δεν έχουμε τώρα τη δύναμη να τον ξεθάψουμε. Ήταν πολύ μεγάλο το σοκ για την οικογένειά μου, η αδερφή μου και η μητέρα μου είναι απαρηγόρητες. Το άλλο μας σκυλάκι, που είναι γέρικο, έχει πάθει σοβαρή μελαγχολία, ήταν όλη μέρα μαζί με τον Frank».

Ο Τζέιμς Καφετζής μάλιστα αποκαλύπτει στο okmag ότι μετά την καταγγελία του, επικοινώνησε μαζί του ο δικηγόρος της συγκεκριμένης γυναίκας απαιτώντας όχι μόνο να κατεβάσει την ανάρτησή του αλλά και να απολογηθεί δημόσια για την πράξη του. «Δεν μετανιώνω που δημοσίευσα το όνομα. Έχω πολύ θυμό γι’ αυτό που έγινε, ο Frank έφυγε άδικα. Ήταν μόλις τεσσάρων ετών, υγιέστατο. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην χάσουν τη ζωή τους έτσι άδικα και άλλα σκυλάκια στη Ρόδο. Δεν περίμενα ότι μετά την κίνησή μου αυτή θα μου στείλουν τόσοι άνθρωποι μηνύματα για τη συγκεκριμένη κτηνίατρο. Επειδή εδώ είναι μικρή η κοινωνία, δεν είχε κάνει κανείς τόσο καιρό κάτι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ