Δυναμικά ξεκίνησε ο Γιώργος Λιάγκας την εβδομάδα. Τα έβαλε με τον Σπύρο Μπιμπίλα γιατί θεώρησε ότι το ντύσιμο που επέλεξε για την ορκωμοσία της Βουλής ήταν προσβλητικό. Γνωρίζοντας την υποκρισία που κυκλοφορεί ανάμεσά μας, είχα ρωτήσει πριν από λίγες μέρες τον Σπύρο που είχε έρθει καλεσμένος στο «Πρωινό Μας» αν σκόπευε να αλλάξει το ενδυματολογικό του στυλ του τώρα που είναι πλέον βουλευτής και είχε απαντήσει αρνητικά.

Όχι αγαπημένε μου Γιώργο, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και σίγουρα υπάρχουν άλλα πρόσωπα που πρέπει να μας ανησυχούν πολύ περισσότερο μετά την απρόσμενη (;) είσοδό τους στη Βουλή.

Γιώργος Λιάγκας

Ο Γιώργος συνεχίζοντας δυναμικά, παραδέχτηκε ότι του χρόνου θα είναι στην παρέα της εκπομπής του η Ελένη Βουλγαράκη, που ευτυχώς είναι φίλη με τη Φωτεινή Πετρογιάννη άρα δεν θα προκύψουν «δράματα» παρασκηνιακά. Και ενώ κανείς δεν κατάλαβε γιατί συζητήθηκε τόσο πολύ αυτή η μεταγραφή, αφού η συγκεκριμένη -και κατά τα άλλα συμπαθέστατη- παρουσιάστρια δεν είχε καταφέρει να αφήσει έντονο αποτύπωμα στην εκπομπή που συμμετείχε, οι περισσότερες ψυχαγωγικές πρωινές εκπομπές έχουν ακόμα μικρά ή μεγάλα κενά στα τραπέζια τους. Σε αυτό το σημείο σκέφτομαι κάτι που είχε πει η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες μέρες. Ότι ένας «πλαισιωτής» μπορεί να ανθίσει σε μια τηλεοπτική παρέα και να μαραθεί σε μία άλλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά έγινε μέτριος από καλός, απλά κάθε ομάδα έχει διαφορετική δυναμική. Άρα είναι πολύ πιθανό η Ελένη του χρόνου να αποτελέσει μια ευχάριστη αποκάλυψη.

Το παζλ λογικά θα συμπληρωθεί μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς αυτή την Παρασκευή, Mega, ANT1 και Alpha ανανεώνουν τα ραντεβού τους για τις 11 Σεπτέμβρη αφήνοντας χώρο στο καλοκαιρινό πρωινό του Open που κάνει πρεμιέρα την άλλη Δευτέρα αλλά και τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ που πήρε αναγκαστική παράταση μίας εβδομάδας λόγω Survivor.

χτένισμα ανάσταση

Επιστρέφοντας στον Γιώργο Λιάγκα, που φρόντισε να δώσει πολλούς τίτλους σήμερα, κατακεραύνωσε και τις τηλεπερσόνες που έβαζαν όρο στα συμβόλαιά τους πόση ώρα θα μιλούν. Η συγκεκριμένη αιχμή θεωρήθηκε από πολλούς ότι είχε στόχο τη Δούκισσα Νομικού και τη Μαρία Κορινθίου, η οποία φρόντισε να ξεκαθαρίσει με έμμεσο τρόπο- κάνοντας unfollow- ότι το πρόβλημά της ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη (αλλά και η αρχισυντάκτρια με την οποία είχαν έρθει σε έντονη ρήξη) και όχι ο σταθμός, τον οποίο συνεχίζει να εκθειάζει όπου βρεθεί. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι και η Δούκισσα είχε φροντίσει να κάνει unfollow τον παρουσιαστή, κάτι που προφανώς δεν του στοίχισε κιόλας…

Συνάδελφοι. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν παντρεύτηκε και βάφτισε στην Πάρο, στη Σαρωνίδα ήταν. Ένα story ανέβασε από το νησί γιατί έπρεπε να πάει για μια δουλειά αεροπορικώς και να γυρίσει την ίδια μέρα. Όσο για εκείνους που είπαν ότι ο γάμος δεν μπορούσε να είναι έκπληξη για την παρουσιάστρια, αν μια μέρα αποφασίσει να αποκαλύψει όλο το απίστευτο παρασκήνιο που προηγήθηκε, θα νομίζει κανείς ότι πρόκειται για σενάριο ταινίας!

Αύριο, Τρίτη, θα κριθεί το μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open. Καλή διάθεση υπάρχει πάντως και από τις δύο πλευρές.

«Φόνοι στο καμπαναριό». Ο Αντώνης Αγγελόπουλος (Παρά Πέντε) επιστρέφει με νέα κωμική σειρά 24 επεισοδίων στον Alpha και πρωταγωνίστριες τη Ρένια Λουιζίδου και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που θα υποδύονται τις Μοναχές. Μέχρι εδώ καλά. Η έκπληξη είναι πως, σε αντίθεση με το «Μαύρο Ρόδο», τα γυρίσματα που ξεκινούν οσονούπω θα γίνουν σε κανονικό μοναστήρι! Η εταιρεία παραγωγής δυσκολεύτηκε μάλιστα αρκετά να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια και μάλιστα οι καλόγριες θα βρίσκονται εκτός μονής τις ώρες των γυρισμάτων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ