Η καθημερινότητά του είναι larger than life. Συναντηθήκαμε μεσημέρι Τετάρτης στο- απαράμιλλης αισθητικής- διαμέρισμά του στο Κολωνάκι. Στη συνέχεια είχε να πάει κομμωτήριο στη Γλυφάδα για να διορθώσει την «τιγρέ» διχρωμία στα μαλλιά του. Την επόμενη μέρα ήταν καλεσμένος στο πριβέ δείπνο του οίκου Hermès στην Αθήνα και λίγες ώρες μετά θα πετούσε με την πρώτη πρωινή πτήση για το Μονακό ώστε να παρευρευθεί στη συναυλία της φίλης του Άννας Βίσση. Είναι 69 ετών αλλά μπροστά του εσύ νιώθεις γέρος!

Δεν είναι εύκολο να γνωρίσεις ανθρώπους εκεί έξω με τόση διάθεση για ζωή και τόσα σχέδια για το μέλλον. Και όλα αυτά με μια άκρως αυτοσαρκαστική διάθεση, την οποία όπως μας αποκαλύπτει ο ίδιος, θα ανεβάσει στη σκηνή του θεάτρου «Χυτήριο» σε έναν καυστικό μονόλογο με τίτλο «Ανάποδα» τις Κυριακές του Δεκέμβρη. Και επειδή τον «Λάκη» δεν τον χωρίζεις εύκολα από το «πάρτι», αυτό ακριβώς θα ακολουθεί στο φουαγιέ- με διαφορετικό ενδυματολογικό θέμα κάθε φορά.

Σε λίγες μέρες εξάλλου κυκλοφορεί και η αυτοβιογραφία του από τις εκδόσεις «Άγκυρα» με τίτλο Loaded -στο video εξηγεί γιατί την ονόμασε έτσι. Η αλήθεια είναι ότι η ζωή του Λάκη περιλαμβάνει τόσα επικά στιγμιότυπα και τόσα μαθήματα ζωής που δύσκολα χωράνε σε ένα βιβλίο- πολλά από αυτά τα «ανακάλυπτε» ξανά από την αρχή στην εξιστόρησή του.

Όσο μιλάει και περιγράφει εικόνες και καταστάσεις, συνειδητοποιείς ότι ο Λάκης αγαπάει πολύ τους ανθρώπους. Θέλει να τους βλέπει χαρούμενους. Συγχωρεί ακόμα ακόμα και εκείνους που τον πόνεσαν περισσότερο- τους πιο δικούς του από αυτούς. Και αυτό θέλει μεγαλείο ψυχής. Συγκινείται όταν μιλάει για την οικογένειά του που δεν έχει πλέον επαφές και περιγράφει ένα πρόσφατο σκηνικό, μια τυχαία συνάντηση που τον έκανε να ξεσπάσει σε κλάματα. Και όπως πάντα, ο Λάκης, με μια απλή κίνηση διώχνει τη λύπη από πάνω του, σαν ένα ξερό φύλλο που κάθισε τυχαία στο πέτο του, και το δάκρυ γίνεται γέλιο….