Μάριος Πρίαμος ή αλλιώς ο γητευτής των θηλυκών Survivors. Δεν του έφτανε η Ελευθερία, δεν χόρτασε με την Καρολίνα, έκανε αγάπες, σου λέει o Παρτσώλης, και με τρίτη παίκτρια του reality επιβίωσης. Στους διαδρόμους τον κυνηγούσα να μάθω ποια είναι, λέξη δεν του πήρα. «Θα τα δείτε την Κυριακή» μόνο είπε. Μέσα στην κακουχία και την απλυσιά πού τη βρίσκουν τέτοια όρεξη ο Μάριος και τα κορίτσια του, πολύ τους θαυμάζω. Εμένα πάντως μια φορά που είχε κοπεί το νερό στο σπίτι ούτε στη δουλειά πήγα για να μη συναντήσω άνθρωπο.

Μια ωραία ατμόσφαιρα οι ψυχαγωγικές εκπομπές, κάνουμε διάλογο μεταξύ μας, ο ένας την ψιλολέει στον άλλον, αλλά το καλύτερο είναι όταν σου τηλεφωνούν στελέχη μιας εκπομπής να σε ρωτήσουν αν ισχύει το ρεπορτάζ που είχες για εκείνους. Είναι και μικρή η εγχώρια showbiz, με 20- 30 ανθρώπους ασχολούμαστε όλοι. Μη νομίζετε ότι παίρνει κανείς πολύ στα σοβαρά τα beef, η αληθινή ζωή συνεχίζεται κανονικά έξω από τα κουτάκια της tv.

Ευχάριστα τα νέα για την υγεία του αγαπημένου μας Βασίλη Καρρά. Μαθαίνουμε ότι αυτή τη στιγμή ξεκουράζεται, προσέχει περισσότερο τον εαυτό του και θα επανέλθει στα μουσικά πράγματα από τον Απρίλιο.

Καλό είναι να προσέχουμε με τις ειδήσεις γύρω από εγκυμοσύνες, ειδικά όταν είναι στην -πολύ- αρχή τους. Έχω πάθει και έχω μάθει, γι’ αυτό το λέω. Ήμουν από τους τυχερούς που η άλλη πλευρά είχε δείξει κατανόηση. Δεν είναι όμως όλοι το ίδιο.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη & Σπύρος Δημητρίου, τα πρόσωπα των ημερών. Να πούμε και μια αλήθεια εδώ που δεν είχε ακουστεί μέχρι σήμερα με αφορμή τα τρίτα και τα τέταρτα πρόσωπα. Το ζευγάρι δεν έμενε κάτω από την ίδια στέγη από τον περασμένο Μάιο. Επίσης τα προβλήματα στον γάμο τους είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, η φράση «ασυμφωνία χαρακτήρων» ταιριάζει πολύ κομψά με τη συνθήκη.

Μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμα αλλά και χτες και σήμερα η Ελίνα Παπίλα και οι συνεργάτες της βρέθηκαν κανονικά στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 προετοιμάζοντας τη νέα τους εκπομπή. Μαθαίνουμε επίσημες υπογραφές θα μπουν μέχρι την Τετάρτη αφού η προγραμματισμένη πρεμιέρα είναι στις 11 Μαρτίου. Εκτός από τον Γιώργο Λάγιο, φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» ο Αντώνης Βλοντάκης.

Αν και ακούγονται πολλά (και όχι ανυπόστατα) τον τελευταίο καιρό για τον Μάρκο Σεφερλή, να πούμε ότι τη στιγμή αυτή το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 δεν θεωρείται οριστικό. Γεγονός όμως είναι ότι ο Μάρκος είχε τα παράπονά του από το κανάλι. Κάποια από αυτά θεωρήθηκαν δίκαια κάποια λίγο υπερβολικά. Αν και οι πληροφορίες επιμένουν ότι γίνεται όλο και πιο έντονο το φλερτ με τον ΣΚΑΪ, το κανάλι δεν το επιβεβαιώνει.

Υ.Γ Να στείλουμε και από εδώ τη θετική μας ενέργεια στον Ανδρέα Μικρούτσικο που δίνει τη δική του σκληρή μάχη στην Εντατική. Να βγει νικητής και αυτή τη φορά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ