Πολύ με προβλημάτισε η αποκαλυπτική- για τα δεδομένα της- συνέντευξη που έδωσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο διαδικτυακό κανάλι της Μαρίας Σολωμού. Χτες το πρωί που δεν είχαμε εκπομπή και ξύπνησα σαν άνθρωπος. ήμουν στον διάδρομο γυμναστικής και την παρακολούθησα ολόκληρη. Μια χαρά ήταν όλο. Γιατί προβληματίστηκες τότε θα μου πεις.

Γιατί οι περιζήτητοι celebrities δέχονται να μιλήσουν πιο εύκολα σε ένα podcast ή στο youtube, αφού έτσι κι αλλιώς ό,τι πιπεράτο πουν ξέρουν πια ότι θα έχει τηλεοπτική αναπαρωγή; Επειδή είναι της μόδας και θέλουν να πλησιάσουν το πολύ νεανικό κοινό που έχει απορρίψει τα παραδοσιακά Μέσα; Μήπως επειδή δεν έχουν απέναντί τους έναν επαγγελματία δημοσιογράφο που έχει (θεωρητικά) την υποχρέωση απέναντι στον εαυτό του και το κοινό του να θέσει πιο δύσκολες ερωτήσεις; Μήπως γιατί αν μετανιώσουν για μια απάντηση, μπορούν πιο εύκολα να ζητήσουν να κοπεί στο μοντάζ; Μήπως είναι όλα μαζί τα παραπάνω;

Έτσι κι αλλιώς άμα θες να βρεις τον πιασάρικο τίτλο, θα το καταφέρεις «Ζω μια διπλή ζωή» είπε σε ένα σημείο η Σίσσυ και έτσι όπως το διαβάζεις μετά με μεγάλα γράμματα νομίζεις ότι μιλάει για τη μετανσάρκωση της Μάτα Χάρι. Αυτό που εννοούσε η Σίσσυ ήταν κάτι πολύ πιο ανώδυνο φυσικά, αφού κάθε μεσημέρι Κυριακής μέχρι την Τρίτη οι γιοι της πάνε στον πατέρα τους και εκείνη έχει χρόνο για τον εαυτό της και τους φίλους της.

Φυσικά στην ίδια κουβέντα η Σίσσυ παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να κάνει το πρωινό του Σαββατοκύριακου μέχρι να πάρει σύνταξη-απαντώντας έτσι και με έμμεσο τρόπο στα παλιότερα σενάρια που την ήθελαν να μετακινείται στην πρωινή καθημερινή ζώνη. Εκεί που μέρα παρά μέρα λένε ότι θα πάει η Φαίη Σκορδά αλλά το κανάλι εξακολουθεί να δηλώνει άγνοια και να λέει πως οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν μετά τα τέλη του μήνα.

Με καθημερινές συσκέψεις και πυρετώδεις ρυθμούς ετοιμάζεται το νέο πλατό του TV Queen την Κυριακή του Θωμά στο νέο πλατό που δεν είχε προλάβει να ετοιμαστεί για την πρεμιέρα- σήμερα στην Barking Well μόνο η ομάδα της εκπομπής και εμείς που κλείναμε τεύχος στο περιοδικό είχαμε μείνει.

«Κλείδωσε» τελικά ο Χρήστος Φερεντίνος για την παρουσίαση του Still Standing, ένα παιχνίδι που ταλαιπωρήθηκε πολύ στον ΑΝΤ1, με αλεπάλληλες αλλαγές στην ώρα μετάδοσής του και βρίσκει πλέον νέα στέγη στο κανάλι του Φαλήρου. Ένα νέο τηλεπαιχνίδι είναι πολύ πιθανό να δούμε και στο Open την επόμενη σεζόν, ενώ δεν έχει φύγει από το τραπέζι των συζητήσεων η επιστροφή του Fame Story αλλά από τη συχνότητα του Open με διευθυντή της ακαδημίας τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Γεια σου Μαρία

Από την κουβέντα που κάναμε με την –πιο zen από ποτέ- Μαρία Μπακοδήμου στο ΟΚ! που κυκλοφορεί, καταλαβαίνουμε ότι η εκπομπή «Γεια σου» θα αποχαιρετήσει οριστικά το τηλεοπτικό κοινό στο τέλος της σεζόν. Εκείνη μας λέει ότι το περιεχόμενο της εκπομπής της δεν την εκφράζει πάντα απόλυτα, υπερασπίζεται το Power of Love και αποκαλύπτει θέλει πολύ να κάνει μια late night εκπομπή- κάτι που υπήρχε βέβαια ως option στο συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ αλλά δεν έγινε ποτέ μετά το ντόμινο εξελίξεων που είχε φέρει ο ερχομός της Φαίης Σκορδά.

«Δεν ξέρω, δεν απαντώ» λέει το κανάλι για το «Ορκιστείτε παρακαλώ» του Μάρκου Σεφερλή. Ο Μάρκος πάντως αυτές τις μέρες βρίσκεται οικογενειακώς στο Λονδίνο και βλέπει δυο θεατρικές παραστάσεις την ημέρα. Η αγάπη του για το West End είναι τόσο μεγάλη, που είχε κανονίσει να πάει στο θέατρο πριν καλά καλά αφήσει τα πράγματά του στο ξενοδοχείο!

Ανέβηκε πάλι στην πρώτη θέση των προγνωστικών η Κροατία με τους Baby Lasagna, με τη Μαρίνα Σάττι να πέφτει στην 9η θέση καθώς το απόσπασμα της δεύτερης της πρόβας ήταν λιγότερο κολακευτικό από το κλιπ της πρώτης πρόβας. Οριακά φαίνεται να προκρίνεται στον τελικό και η Silia Kapsis με το Liar του Δημήτρη Κοντόπουλου.

Κράμερ εναντίον Κράμερ (αλά Ελληνικά)

Άρης Σοϊλέδης– Μαρία Αντωνά: Άλλη μία πολυδιαφημισμένη σχέση που αντί να καταλήξει σε γάμο τελείωσε όχι μόνο άδοξα και ξαφνικά αλλά μάλλον εχθρικά με βαριά υπονοούμενα και αμοιβαίο εκνευρισμό. Εκείνος, όπως είδαμε έχει ήδη γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Εκείνη, όπως μαρτυρούν και άνθρωποι από το περιβάλλον της, παραμένει πολύ θυμωμένη μαζί του και οι τελευταίες του αναρτήσεις μάλλον ξεχείλησαν το ποτήρι της ανοχής της με αποτέλεσμα να αντιδράσει άμεσα με άκρως επιθετικό ένα insta story που κατέβηκε σε λιγότερο από δέκα λεπτά , έχοντας γίνει viral και trending topic στο ελληνικό twitter σε χρόνο dt.

Λίγο μετά όμως το ίδιο story ανέβηκε ξανά πολλές φορές και εκείνη απευθύνθηκε, όπως μας ενημέρωσε η καλή της φίλη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο «χάκερ» έγραψε στη Ναυσικά ότι ήθελε να μιλήσει με τη Μαρία ώστε να μην της κατεβάσει όλο το προφίλ και «χαθεί η δουλειά που είχε κάνει» τόσο καιρό. Η Μαρία κατάφερε πάντως να ανακτήσει τον λογαριασμό της σε χρόνους Formula 1 και απάντησε ότι δεν θα εκφραζόταν ποτέ έτσι.

Διαζύγιο σε αναμονή

Ποιο γνωστό ζευγάρι είχε φτάσει στα πρόθυρα του διαζυγίου, έδωσε άλλη μια ευκαιρία στον γάμο του αλλά τελικά θα περάσουν χωριστά το φετινό Πάσχα;

Καλη Ανάσταση να σας ευχηθούμε, να είστε αγαπημένοι και να έχετε Πίστη σε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε πιο δυνατοί και πιο οχυρωμένοι απέναντι στο κακό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ