Παίζει το «Πρωινό» τις, προφανώς, κατάπτυστες δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου όπου, μεταξύ άλλων, παρομοίαζε τον Γιώργο Λιάγκα με την «Αλίκη στο ναυτικό» εξαιτίας της μαρινιέρας που φορούσε χτες, ώστε μετά να του απαντήσει. Και μια χαρά πες ότι ήταν ήταν η απάντησή του, θα μπορούσε να είναι πιο σκληρή. Το θέμα εδώ όμως είναι άλλο. Σε μια, υποτίθεται ψυχαγωγική, εκπομπή, δίνεις χώρο και χρόνο στη ρητορική μίσους, που γίνεται για να σε προκαλέσει. Ποιος κάνει τελικά τη χάρη σε ποιον; Εκτός αν συμφωνούμε όλοι ότι κερδισμένοι βγαίνουν και οι δύο: Ο πολιτικός αρχηγός γιατί θα βρει και 10 νέους συμμάχους των απόψεών του και θα κερδίσει μερικές ψήφους ενώ ο παρουσιαστής και νούμερα θα κάνει και ταυτόχρονα θα δείξει ότι δεν «μασάει».

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέρει πολύ καλά να παίζει το παιχνίδι αυτό. Το κάνει χρόνια και τώρα το κάνει ανενόχλητος, αφού ούτε μια Φαίη έχει δίπλα του να του δίνει κλωτσιές κάτω από το τραπέζι, ούτε από το κανάλι υπάρχει κάποιος να του κάνει υποδείξεις. Αντίθετα, η πρόθεση του ΑΝΤ1 να του δώσει και δεύτερη εκπομπή, δείχνει ότι αναγνωρίζει την επιτυχία του, η οποία, όπως είπε ο παρουσιαστής, προκαλώντας ενόχληση σε συγκεκριμένα στελέχη, δεν επηρεάζεται από την πτώση των εμπορικών τοποθετήσεων -κάτι που δυστυχώς δεν ισχύει στην σύγχρονη τηλεοπτική πραγματικότητα.

Και φυσικά το ξέρει καλά αυτό, αλλιώς δεν θα έλεγε στην Κατερίνα Καινούργιου, όπως αποκάλυψε και εκείνη με τη σειρά της σήμερα στην εκπομπή της, ότι αναγνωρίζει την εμπορική υπεροχή της.

Έρχεται και το πρώτο live του TV Queen αυτή την Κυριακή στο Open για να γνωρίζουμε τις 17 γυναίκες ηλικίας 20 με 48 που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα στην παρουσίαση. Όσο για την επόμενη σεζόν, παραμένει ζωντανό το σενάριο του Fame Story 2 στην ίδια συχνότητα.

O ΣΚΑΪ αγαπάει την Κατερίνα Καραβάτου και θέλει να τη δεσμεύσει και για την επόμενη σεζόν. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρει ακόμα πού θα την αξιοποιήσει γιατί οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Οι άλλες δυο κυρίες της ψυχαγωγίας, Φαίη Σκορδά και Μαρία Μπακοδήμου φαίνεται πως θα κάνουν τα ραντεβού τους πλέον στα βόρεια προάστια, που είναι και πιο κοντά στις κατοικίες τους -η πρώτη μένει στο Παλιό Ψυχικό και η δεύτερη στην Εκάλη.

Τα παράδοξα της τηλεθέασης: 50,7% στους άντρες 15-24 σημείωσαν χτες το πρωί οι «Αταίριαστοι» ενώ το 33,8% των γυναικών του ίδιου ηλικιακού γκρουπ είδαν το Breakfast@ Star.

Αυτή την Παρασκευή θα μας ευχηθεί «Καλό Πάσχα» η Ελένη Μενεγάκη, ενώ οι υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές θα βγαίνουν μέχρι και τη Μεγάλη Τετάρτη. Σίγουρα αυτά τα ωραία κανονίσματα της Ελένης θα έχουν να θυμούνται όσοι συνεργάζονται τώρα μαζί της.

Στο επίκεντρο τηλεοπτικών αναλύσεων βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου τις προηγούμενες μέρες με αφορμή τη σχεδόν ταυτόχρονη αποκάλυψη του Γιώργου Θεοφάνους αλλά και του Αντώνη Ρέμου ότι δεν έχουν πια καμία επικοινωνία. Κάποιοι μάλιστα προσπάθησαν να αποσπάσουν μια αντίδρασή της αλλά δεν τα κατάφεραν. Η Νατάσα δεν πρόκειται να απαντήσει και αυτό επίσης είναι κάτι που γνωρίζουν συνήθως όσοι μιλάνε για εκείνη. «Όταν κάτι την πειράξει, απλά κλείνει την πόρτα, χωρίς όμως να ξεχνά» μας μετέφεραν χαρακτηριστικά. Σκορπίνα η Νατάσα, όπως και η κουμπάρα της η Ελένη…

Μετά την καλοκαιρινή περιοδεία της Νατάσας με την περιζήτητη Αναστασία που βγάζει το ένα χιτ μετά το άλλο δεν αποκλείεται να τις δούμε μαζί του χρόνου και στην «Ακτή Πειραιώς».

Αμέσως μετά το Πάσχα ξεκινούν οι προετοιμασίες (άρα και τα δοκιμαστικά) για το νέο τηλεπαιχνίδι του Star, The 1% club, το οποίο θα βρεθεί απέναντι από το One Question του Mega πριν από το κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου. Μία κίνηση που κρίνεται απαραίτητη καθώς τόσο η Μαρία Μπεκατώρου όσο και ο Πέτρος Πολυχρονίδης για άλλη σεζόν παίζουν με τους τηλεθεατές 7 μέρες την εβδομάδα.

Αναμονή κοινού

Αύριο στο «Πρωινό σουσού» του Open έχουμε μια τηλεοπτική αποκάλυψη που αλλάζει πολλά δεδομένα στην ψυχαγωγία της επόμενης σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ