Δεν είναι η πρώτη φορά που δύο αδέρφια πρωταγωνιστούν σε δικαστικές διαμάχες. Η κρίση στη σχέση του Γιώργου και της Βάσως Μαζωνάκη ήταν γνωστή σε πολλούς ανθρώπους αφού οι δυο τους είχαν διακόψει τη συνεργασία τους εδώ και τρεις σεζόν και από τότε δεν είχαν κάποια επαφή.

Αυτή δεν ήταν φυσικά η πρώτη κρίση στη σχέση τους, αφού αρκετό καιρό πριν έρθουν σε οριστική ρήξη είχαν πάλι βρεθεί αντιμέτωποι για οικονομικούς λόγους και τότε είχε μεσολαβήσει άτομο του στενού τους περιβάλλοντος για να τους τα βρει.

Τον τελευταίο χρόνο, οι ειδήσεις που αφορούν τον Γιώργο Μαζωνάκη είχαν κατά κύριο λόγο αρνητικό πρόσημο. Εκτός από την αδερφή του, ο 52χρονος τραγουδιστής είχε απομακρύνει σταδιακά από τη ζωή του όλους σχεδόν τους φίλους και συνεργάτες που είχε δίπλα του τα τελευταία χρόνια.

Η αναβολή (την τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή) της πρεμιέρας του στο χειμερινό κέντρο «Φωταέριο», οι αδικαιολόγητες απουσίες του κατά τη διάρκεια της σεζόν, το πρόωρο φινάλε αλλά και τα εκατονάδες βίντεο στα social media που, πολλές φορές, χλεύαζαν την παρουσία του στην πίστα είχαν ανησυχήσει αρκετό κόσμο, ανάμεσά τους και εμάς, που πάντα τον ακολουθούσαμε στα μαγαζιά που εμφανιζόταν. Την ίδια περίοδο τα βίντεο που ανέβαζε ο ίδιος στο instagram του έδειχναν πολλές φορές τουλάχιστον ακατανόητα.

Η Βάσω και ο Γιώργος Μαζωνάκης

Η χτεσινή ανακοίνωσή του μέσω των δικηγόρων του σχετικά με τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε εναντίον του «στενού συγγενικού του πρόσωπου», όπως διατυπώνεται, ήταν αρκετή για να αρχίσει να ξεδιπλώνεται το κουβάρι μιας σχέσης που δεν έχει πλέον επιστροφή.

Αν και έχουμε πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες για τους λόγους που προκάλεσαν αυτόν τον ενδο-οικογενειακό πόλεμο, δυστυχώς δεν μπορούμε να τις μεταφέρουμε εδώ γιατί περιλαμβάνουν ευαίσθητα προσωπικά και οικονομικά δεδομένα, ενώ είναι δεδομένο ότι η άλλη πλευρά θα παρουσιάσει το δικό της αφήγημα που απέχει πολύ από αυτό που έχει αρχίσει να διαρρέει από τους κύκλους του καλλιτέχνη.

Γεγονός πάντως είναι πως οι γονείς του τραγουδιστή είναι, κυριολεκτικά, απαρηγόρητοι καθώς βλέπουν, όπως μας μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, τα δύο από τα τρία παιδιά τους να καταλήγουν αντιμέτωπα στις δικαστικές αίθουσες χωρίς να υπάρχει πλέον καμία ελπίδα συμβιβαστικής λύσης.

Αλήθειες (και ψέματα) με τη Ζήνα

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά ότι οι σχέσεις της Ζήνας Κουτσελίνη και του Star περνάνε μια σοβαρή κρίση, χωρίς όμως να μιλάμε για αδιέξοδο. Όπως είπαμε κιόλας σήμερα στο «Πρωινό σουσού» του Open, το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις που γίνονται αυτές τις μέρες ενόψει της ανανέωσης του συμβολαίου της παρουσιάστριας με το κανάλι της Κηφισιάς, έχουν να κάνουν κυρίως με τη βραδινή της εκπομπή, που βγήκε πρώτη φορά φέτος στον αέρα σημειώνοντας μία μέτρια- αλλά όχι κακή- πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, πάντα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η Ζήνα Κουτσελίνη

Ας μην ξεχνάμε πως όταν έκανε πρεμιέρα η «Ζήνα τη νύχτα», δεν είχε απέναντί της τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά στη συνέχεια ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να προσθέσει τρίτη μέρα προβολής στο 2night show. Χτες, λοιπόν, ο Γρηγόρης έκανε 13,8% στο δυναμικό κοινό και η Ζήνα σημείωσε 8,4% έχοντας πάρει lead in από το MasterChef 15,9%. To «Ναύαγιο» στο Mega είχε μέσο όρο 13%, το Survivor 11,6% και το «Προξενιό της Ιουλίας» σημείωσε 12%.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζήνα Κουτσελίνη αφήνει να φανεί η δυσαρέσκειά της στο πλαίσιο της ανανέωσης του συμβολαίου της, ταυτόχρονα όμως είναι γνωστό σε αυτά τα 9 χρόνια που βρίσκεται στο Star η ίδια έχει απορρίψει πολύ πιο ελκυστικές οικονομικές προσφορές από αντίπαλα κανάλια. «Δεν είναι τα χρήματα ο λόγος της προστριβής της με το Star» αναφέρει καλά πληροφορημένη πηγή μας ενώ είναι αλήθεια πως ο σταθμός επιθυμεί να συνεχιστεί και του χρόνου η συνεργασία του με τη Ζήνα Κουτσελίνη. Μάλιστα κατά καιρούς της έχει προτείνει να υπογράψει διετή και τριετή συμβόλαια, εκείνη όμως επιμένει να υπογράφει μονοετή.

Το κουίζ της Πέμπτης

Ποιο συζητημένο και λαμπερό τηλεοπτικό πρόσωπο θα κάνει μέσα στις επόμενες ένα κρίσιμο ραντεβού με σημαντικό τηλεοπτικό παράγοντα και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν θα αποτελέσει την έκπληξη της σεζόν;

Διαβάστε επίσης: Οι νέες κόντρες του Λιάγκα, τα καλοκαιρινά reality του ΣΚΑΪ, το ολίσθημα του ζεύγους Χατζίδου – Παύλου και ο χωρισμός της Δρούζα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ