Μετά την αποχώρηση της διευθύντριας προγράμματος του Open, Μαρίας Σαγανά, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το melas blog, κι άλλες θέσεις μένουν ξαφνικά κενές στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρία Σαγανά έχει ήδη καταγγείλει τη σύμβασή της, καθώς, όπως υποστηρίζει, η ηγεσία του σταθμού δεν της επέτρεπε την εκτέλεση των καθηκόντων της.

Το όνομα που λέγεται ότι θα την αντικαταστήσει είναι η Νίκη Καρνασιώτη, που αυτή τη στιγμή έχει τη θέση της υπεύθυνης του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού.

Στη λίστα των αποχωρήσεων έρχεται να προστεθεί και ο Κώστας Σφικτός, που είχε τον τίτλο του Head of Research, Scheduling and Strategic Planning με προορισμό τον ΑΝΤ1.

Τέλος, επιστολή παραίτησης έστειλε μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε και ο ρεπόρτερ και παρουσιαστής ενημερωτικών εκπομπών του Open, Δημήτρης Φρέσκος, ο οποίος μάλιστα είναι και ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του καναλιού στην ΕΣΗΕΑ.

Όπως άλλωσε έχει αναφέρει πρώτα το Znews, τέλη Αυγούστου ολοκληρώνει τη συνεργασία της και τυπικά η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open, Νίκη Λυμπεράκη με προορισμό την κρατική τηλεόραση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ