Ένα άρθρο ιστοσελίδας που είχε ως τίτλο ότι η Μαρία Μπεκατώρου ανήκει πλέον και επίσημα από αυτή την Τρίτη στο δυναμικό του Mega ήταν αρκετό για να κάνει μέσα σε λίγη ώρα τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων. Αλήθεια ή ψέματα;about:blank

Πρώτον, η Μαρία εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται εκτός Αθηνών για ολιγοήμερες διακοπές αφού είναι πλέον ελεύθερη από τηλεοπτικές υποχρεώσεις.

Έχοντας ξεκινήσει από τη Μύκονο, ταξίδεψε στα Κουφονήσια με τον σύζυγό της και ήδη βρίσκονται σε άλλον προορισμό, με την επιστροφή τους να προγραμματίζεται για την επόμενη εβδομάδα. Άρα αυτό από μόνο του θα δυσκόλευε μια ενδεχόμενη υπογραφή συμβολαίου.

Βέβαια αυτή δεν θα ήταν η πρώτη φορά στην πρόσφατη τηλεοπτική ιστορία που θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού το 2012, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν παραλάβει μέσω κούριερ το συμβόλαιό τους για να το υπογράψουν στο εξοχικό τους στην Τήνο! Ήταν η ίδια εποχή που το ζευγάρι ήταν έτοιμο να υπογράψει στον Alpha (κυρίως η Φαίη) αλλά τελευταία στιγμή ο Γιάννης Λάτσιος είχε καταφέρει να τους πείσει να έρθουν στον ΑΝΤ1.

Δεύτερον και ακόμα πιο σημαντικό: το συμβόλαιο της Μαρίας με τον ΑΝΤ1 λήγει στις 31 Ιουλίου, οπότε εκ των πραγμάτων θα μπορούσε να σπάσει νωρίτερα μόνο με συναίνεση και των δύο πλευρών πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί. Το κανάλι του Αμαρουσίου θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό τη Μαρία και την επόμενη σεζόν, αλλά η απόφαση της παρουσιάστριας φαίνεται πως δεν είναι πλέον αναστρέψιμη και δεν θα ενεργοποιήσει από την πλευρά της το πολυσυζητημένο πλέον «+1» στο συμβόλαιό της.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε οι λόγοι της -δύσκολης- απόφασής της δεν είναι οικονομικοί, αλλά περισσότερο συναισθηματικοί, αφού όπως όλοι πλέον γνωρίζουν, το κανάλι δεν της φέρθηκε όπως της αξίζει τη χρονιά που πέρασε, ούτε οι προτάσεις που της έκαναν για την επόμενη σεζόν ήταν αρκετά ελκυστικές ώστε να την κρατήσουν.

Παρόλα αυτά η ίδια, όπως μαρτυρούν πηγές από το περιβάλλον της, δεν πρόκειται να «εκθέσει» δημόσια το τηλεοπτικό σπίτι που τη στέγαζε τα τελευταία 8 χρόνια ακόμα και μετά την αποχώρησή της, θέλοντας να κρατήσει μόνο τα καλά από όσα έζησε εκεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ