Η πρώτη επαφή της Λάουρα με την τουρκική εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί είχε γίνει στις αρχές του 2017 όταν δέχτηκε να λάβει μέρος στο reality επιβίωσης που έμελλε να αλλάξει ριζικά το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Στη συνέχεια, ανέλαβε την παρουσίαση των backstage του The Voice, παραγωγής Acun Medya. Την περασμένη σεζόν, ο ρόλος της περιορίστηκε σε λιγότερα επεισόδια. Μέχρι την τελευταία στιγμή μάλιστα δεν επιβεβαιωνόταν αν θα συμμετείχε στην παραγωγή που είχε παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό.

Φέτος, και ενώ πολλοί θεωρούσαν δεδομένη τη συμμετοχή της, ήρθε η ανατροπή κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Παραγωγή είχε πρόθεση να χρησιμοποιήσει τη Λάουρα και στον φετινό κύκλο, όμως εκείνη ήταν δυσαρεστημένη και δεν δίστασε να το εκφράσει.

Σε ραντεβού που έγινε λίγες μέρες πριν από την έναρξη των γυρισμάτων που θα συμμετείχε, εκείνη ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση των όρων της συνεργασίας τους, η οποία την άφηνε τηλεοπτικά άνεργη το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς- μιας και ο ρόλος της είχε συρρικνωθεί από την περασμένη χρονιά και ουσιαστικά εμφανιζόταν μόνο σε δέκα επεισόδια.

Ουσιαστικά η Λάουρα, έχοντας αρνηθεί δελεαστικές προτάσεις από άλλα κανάλια τα τελευταία χρόνια, περίμενε ότι η Acun Medya θα μπορούσε να την αξιοποιήσει και σε άλλο πόστο ή τουλάχιστον οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας τους θα γίνονταν πιο δίκαιοι για εκείνη. Μία από τις προτάσεις που την ενδιέφεραν πολύ και αναγκάστηκε να αρνηθεί, ήταν να λάβει μέρος στο J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Το οριστικό διαζύγιο με την Acun Medya και το επόμενο βήμα

Όταν η άλλη πλευρά έδειξε να είναι αδιάλλακτη εκείνη τους είπε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει και σύμφωνα με πληροφορίες μας, δημιουργήθηκε μια μικρή ένταση ανάμεσά τους και το διαζύγιο δεν ήταν ακριβώς «φιλικό». Εκείνη πάντως δείχνει να μην έχει μετανιώσει καθόλου για την απόφασή της, όμως μας μεταφέρον άνθρωποι από το περιβάλλον της,.

Καθώς δεν υπήρχε χρόνος, η θέση που άφησε κενή η Λάουρα Νάργες αντικαστάθηκε πολύ γρήγορα από τη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Το κοινό τη γνώρισε από τον «Τροχό της τύχης» αλλά και από τη σχέση της με τον στενό συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, Πέτρο Πυλαρινό.

Όσο για τη Λάουρα, στην προσωπική της ζωή δείχνει πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του τραγουδοποιού Χρήστου Σαντικάι, και οι φίλοι τους θεωρούν πλέον βέβαιο ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ