Την περασμένη Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, ένα βίντεο της εκπομπής «Το Πρωινό» προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση τόσο στο στενό περιβάλλον του Κωνσταντίνου Αργυρού όσο και στην οικογένεια της Αλεξάνδρας Νίκα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα, η κάμερα της εκπομπής φαίνεται πως «συνέλαβε» το περιζήτητο ζευγάρι στο αεροδρόμιο της Αθήνας κατά την επιστροφή τους από την Κύπρο. Την ίδια στιγμή όμως η Αλεξάνδρα Νίκα βρισκόταν στο Λος Άντζελες καθώς αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα.

Μετά την αναπαραγωγή της πληροφορίας από το διαδίκτυο, η οικογένεια της γνωστής κληρονόμου προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της για να διαπιστώσουν αν είχε όντως επιστρέψει στην Ελλάδα νωρίτερα χωρίς να τους έχει ενημερώσει.

Αντίστοιχη αναστάτωση προκλήθηκε και στο στενό περιβάλλον της κοπέλας που συνόδευε τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς τη «χρέωσαν» ως σύντροφό του, ενώ στην πραγματικότητα είναι η βοηθός του και ονομάζεται Δανάη.

Στο επίμαχο βίντεο, μαζί με τον 37χρονο τραγουδιστή και τη νεαρή συνεργάτιδά του, βρισκόταν όχι ο αδερφός του ο Παύλος που τον συνοδεύει σε όλα του σχεδόν τα επαγγελματικά ταξίδια, αλλά ο κουμπάρος του ο Άγης (ο Κωνσταντίνος του έχει βαφτίσει το παιδί).

Αν και υπήρξαν πάντως πρόσφατα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Αλεξάνδρας Νίκα, η αλήθεια είναι πως οι δυο τους- μέχρι στιγμής τουλάχιστον- έχουν καταφέρει να νικήσουν τη μεγάλη απόσταση που τους χωρίζει καθώς εκείνη συνεχίζει τις σπουδές της στην Καλιφόρνια.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το ζευγάρι θα βρεθεί ξανά μαζί και στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς στις 2 Δεκεμβρίου ο Κωνσταντίνος έχει προγραμματισμένη ζωντανή εμφάνιση στο ιστορικό Dolby Theatre του Χόλιγουντ, στην ίδια αίθουσα που πραγματοποιείται η τελετή των βραβείων Όσκαρ! Τα εισιτήρια μάλιστα ξεκινούν από τα 100 και φτάνουν τα 275 δολάρια.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η εμφάνιση στην Κύπρο με την Αλεξάνδρα Νίκα στο πλευρό του! Φωτογραφία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ