Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται έντονα ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει δεχτεί πρόταση να επιστρέψει στο GNTM. Το σενάριο αυτό φαίνεται να ενισχύεται από την είδηση της επιστροφής της Βίκυς Καγιά στο παιχνίδι μόδας αλλά και την απομάκρυνση όλης της περσινής κριτικής επιτροπής (Μαζαρί, Σκουλός, Μπράτης, Παπαβλασοπούλου). Ποια είναι όμως όλη η αλήθεια;

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του okmag, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει δεχτεί ποτέ ούτε άμεση, ούτε έμμεση, κρούση για το GNTM. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά, ότι η παρουσιάστρια θα μείνει εκτός τηλεόρασης την επόμενη σεζόν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να τη δούμε μαζί με τη μάνατζέρ της, Έλενα Χριστοπούλου σε ένα πρωτότυπο concept που δεν έχει όμως εγκριθεί ακόμα.

Όσο για τις δυο κενές θέσεις στην επιτροπή του GNTM, τις επόμενες μέρες θα γίνουν μυστικά δοκιμαστικά ώστε το κανάλι να αποφασίσει ποιοι fashion experts θα καθίσουν δίπλα στη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα.

Η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας.

Μιας και αναφέραμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, να πούμε κιόλας ότι δεν υπάρχει -προς το παρόν- επανασύνδεση με τον Snik, παρά τις εικόνες που είδαμε πρόσφατα από κοινή τους έξοδο για φαγητό μαζί με τη μητέρα της. «Έχουν εξαιρετικές σχέσεις, μιλάνε τακτικά, αλλά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα της Ηλιάνας αποτελεί η δουλειά της» μας είπε άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ