Η ώρα έχει φτάσει 5 το απόγευμα και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σάκης Κατσούλης δεν έχει κάνει ακόμα ανάρτηση για να μας πει πόσο αγαπάει το κορίτσι του;

Στάσου, έχει ανεβάσει βίντεο η Μαριαλένα να φιλιούνται σε παραλία της Τήνου και μετά να βουτάνε ευτυχισμένοι στα κύματα.

Σε άσπρο μαύρο, που είναι πιο καλλιτεχνικό για να θυμίζει το πιο θρυλικό, ίσως, φιλί στην ιστορία του κινηματογράφου ανάμεσα στον Μπαρτ Λάνκαστερ και την Ντέμπορα Κερ στην ταινία «Όσο υπάρχουν άνθρωποι».

Να προσέχουν το κακό το μάτι τα παιδιά- είδες τι έπαθε ο πρώην συμπαίκτης τους στο Survivor, Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που κατέληξαν να τσακώνονται και όλο το μαγαζί να κοιτάζει αυτούς και όχι τον Θοδωρή Φέρρη που μόλις είχε βγει στο λαϊκό πρόγραμμα. Δυο μέρες που λες, μου στέλνουν αυτό το βίντεο, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι- σε περίπτωση που δεν το έχω δει!-, κάνουν πλάκα με την αμήχανη έκφρασή μου, και ΦΥΣΙΚΑ θέλουν να μάθουν τι έλεγαν μεταξύ τους, αν ισχύει ότι εκείνη ενοχλήθηκε που της πέταξε λουλούδια (όχι), αν τον πέταξαν έξω από το μαγαζί (όχι) και πώς κατέληξε όλο αυτό. Απλά όπως ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται σε ένα σπίτι πίσω από κλειστές πόρτες, έτσι και είναι εύκολο να βγάλεις αυθαίρετα συμπεράσματα από ένα απόσπασμα δευτερολέπτων.

Για παράδειγμα υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην εγχώρια showbiz όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις χωρισμοί που σιγοψήνονται και θα γίνουν γνωστοί το επόμενο διάστημα. Ο ένας από αυτούς μάλλον δεν θα είναι και τόσο σουηδικός…

Όσο για την Αλεξάνδρα και τον Στάθη, συναντήθηκαν τυχαία σήμερα το πρωί στην πλατεία Κολωνακίου και δεν αντάλλαξαν κουβέντα.

Πριν από έναν μήνα περίπου είχαμε εξασφαλίσει στο περιοδικό ΟΚ! κάποιες αποκλειστικές φωτογραφίες του ζεύγους Βανδή – Μπισμπίκη από μια βραδινή τους βόλτα στο κέντρο της πόλης. Αυτές οι εικόνες βγήκαν τώρα στα sites και έγιναν viral, με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για το στυλ του ηθοποιού, τα κιλά, τη διαφορά ηλικίας και άλλα γραφικά από ανώνυμους κυρίως χρήστες που λατρεύουν να μισούν ό,τι είναι πάνω από αυτούς.

Δυστυχώς για εκείνους πρόκειται για μία σχέση που συμπληρώνει σε λίγο καιρό τρία χρόνια και δύο ανθρώπους που παραμένουν τόσο ερωτευμένοι μεταξύ τους χωρίς πραγματικά να δίνουν σημασία για όσα λένε και κάνουν. Άσε που επικοινωνιακά κακό δεν λες ότι τους έχει κάνει, αφού όταν είσαι σταρ, έστω και σε μια τόσο μικρή χώρα, πρέπει να έχει και ένα δημόσιο ενδιαφέρον η προσωπική σου ζωή.

Καλή επιτυχία να ευχηθούμε και από εδώ στη Φαίη Σκορδά που είχε να εμφανιστεί στη μεσημεριανή ζώνη από τα χρόνια του Alter. Μαθαίνουμε ότι έχει ήδη εξασφαλίσει αποκλειστική συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη, ο οποίος γίνεται πατέρας από μέρα σε μέρα. Η φετινή εκπομπή της Φαίης θα δώσει μεγάλη έμφαση στις συνεντεύξεις στο πλατό, κάτι που δεν την είχε ευνοήσει την περσινή σεζόν και είχε κοπεί από νωρίς.

Δεν λένε ότι ο καλός δεν χάνεται ποτέ; Η Άννα Ζηρδέλη, την οποία βλέπαμε πέρσι στο πάνελ της Ελεονώρας Μελέτη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις να έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, ενώ η Ναταλί Κάκκαβα φαίνεται πως κλειδώνει για τη συμπαρουσίαση του Open Weekend.

Το ίδιο σίγουρη θεωρείται πλέον και η συμμετοχή του 28χρονου τράπερ Light (γεννημένος στην Ελλάδα με καταγωγή από την Κένυα) στο Fame Story, κάτι που δεν επιβεβαιώνει επίσημα πλέον κανείς- εξάλλου πριν από λίγες μέρες ακουγόταν για σίγουρο το όνομα του Mente Fuerte.

Ξεκίνησαν το Σαββατοκύριακο τα γυρίσματα της «Φάρμας» στην Πελοπόννησο, ενώ μπορεί και απόψε να βγει στον αέρα το τρέιλερ με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Πιθανή ημερομηνία πρεμιέρας η 25η Σεπτέμβρη. Σε αντίθεση με το αντίστοιχο -και κάθε άλλο παρά επιτυχημένο- project του ΑΝΤ1, εδώ οι παίκτες δεν θα είναι γνωστοί, όπως συνέβαινε εξάλλου και στο αρχικό φορμάτ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ