Μία φράση της Σταματίνας Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί ήταν αρκετή για να συζητηθεί και πάλι το όνομα της Βίκυς Καγιά. Οι δύο κυρίες είχαν συναντηθεί στη βάφτιση της κόρης της γνωστής PR manager, Δήμητρας Λαζαράτου, και εκεί αντάλλαξαν αμοιβαίες φιλοφρονήσεις και η Βίκυ ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά τα χρόνια που ήταν στο Star δεν έφταιγε εκείνη που δεν είχε έρθει καλεσμένη στην ωραία της εκπομπή.

Βίκυ Καγιά

Εμείς μάθαμε ότι ανάλογη επικοινωνία υπήρξε και με την Ελεονώρα Μελέτη καθώς και εκείνη τη ζητούσε αλλά δεν αποφάσιζε εκείνη για τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις αφού δεσμευόταν από το συμβόλαιό της.

Λίγη ώρα μετά την αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, βγήκε ο Αλέξης Παππάς στην Κατερίνα Καινούργιου και επιβεβαίωσε ουσιαστικα ότι συζητάει (χωρίς να πει το project) για το I am a celebrity get me out of here που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ με την Acun Medya. Το δικό μας ρεπορτάζ λέει πως ο πρώην παίκτης του Survivor (και πρώην τηλεοπτικός Bachelor) δέχτηκε πρόταση να λάβει μέρος ως παίκτης και εκείνος τους είπε ότι θα τον ενδιέφερε να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι από άλλο πόστο. Όχι ως κεντρικός παρουσιαστής αλλά ως «πλαισιωτής».

Αλέξης Παππάς

Πέντε είναι τα μεγάλα project που αναζητούν επειγόντως παρουσιαστή. Το I am a celebrity, η «Φάρμα» του Star, το «Πιο μεγάλο παζάρι» του Alpha, το Shopping Star και το 5Χ5. Τα τρια τελευταία μάλιστα πρέπει να ξεκινήσουν γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι. Όσο για το I am Celebrity, καλό θα ήταν να αφήσουν τον Γιώργο Λιανό να ξεκουραστεί αλλιώς ας του αγοράσουν ένα σπίτι στον Άγιο Δομίνικο δίπλα στο εξοχικό του Τούρκου παραγωγού/ καναλάρχη και να μετακομίσει μόνιμα εκεί.

Γιώργος Λιανός

Όσο για το Fame Story, οι πληροφορίες λένε ότι το κανάλι επιθυμεί να έχει άκρως νεανικό χαρακτήρα. Κρατήστε το αυτό (για καλό)….

Όπως καταλάβαμε σήμερα στο «Πρωινό μας» και από τη συνέντευξη της Μελίνας του Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι όντως ζευγάρι. Αυτό εξάλλου μας είχαν πει και άλλοι πρώην παίκτες off camera. Για τους δικούς τους λόγους δεν το έχουν προβάλλει τηλεοπτικά και -προφανώς- έχουν ζητήσει από τους συμπαίκτες τους να μην τους εκθέσουν.

Μια -μικρή- απαραίτητη διευκρίνηση

Φίλοι (και μη) συνάδελφοι, ούτε έχω «κλείσει» κάπου για του χρόνου, ούτε μυστικά ραντεβού έχω κάνει, ούτε βιάστηκα να πω ότι αποχωρώ από τον ΣΚΑΪ για να τους προλάβω. Ήταν μια υποθετική απάντηση σε μια υποθετική ερώτηση. Είπα ότι πέρασα ΠΑΡΑ πολύ όμορφα και με τη Φαίη και με τους υπόλοιπους ανθρώπους του καναλιού, επίσης ό,τι συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή τηρήθηκε στο έπακρο, αλλά αν ισχύει αυτό που διαβάζουμε εδώ και έναν μήνα (που προφανώς ισχύει αφού δεν το διέψευσε ποτέ κανείς) περί μετακίνησης της παρουσιάστριας στη μεσημεριανή ζώνη, και να με ήθελαν οι άνθρωποι, δεν θα μπορούσα να ακολουθήσω εξαιτίας των υποχρεώσεών μου στο ΟΚ!.

Επίσης η τηλεόραση δεν είναι η βασική μου δουλειά, όσο υπάρχουν τα περιοδικά και με θέλουν σε αυτά, θα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα. Να είμαστε όλοι καλά και αγαπημένοι, ναι;

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ