Στις εγκαταστάσεις του Open βρίσκονται πλέον κάθε μέρα η Μαριάντα Πιερίδη, ο Τριαντάφυλλος και η Φελίσια Τσαλαπάτη αφού την επόμενη Δευτέρα κάνουν πρεμιέρα. «Καλοκαίρι #yes» ο τίτλος της εκπομπής, το μοναδικό ψυχαγωγικό πρωινό της θερινής σεζόν. Η σημερινή πρώτη πρόβα, όπως μαθαίνουμε, πήγε πάντως απρόσμενα καλά και η τριάδα δείχνει να έχει πολλή όρεξη και καλή χημεία. Να θυμίσουμε εδώ πως η Φελίσια με τον Τριαντάφυλλο διαγωνίζονται και στον τελικό του J2US αυτό το Σάββατο.

Αναχωρούν την Πέμπτη από τον Άγιο Δομίνικο οι φιναλίστ του Survivor All Star μετά από έξι μήνες παραμονής στο νησί. Ένα Survivor που κάποιοι παίκτες είπαν ότι μετάνιωσαν ότι πήγαν καθώς οι τοξικές συμπεριφορές και τα πισώπλατα μαχαιρώματα ήταν μέρος της καθημερινότητάς τους. Τα αγωνίσματα πέρασαν σε δεύτερο πλάνο και φυσικά και διαδραματίστηκαν πολλά ακραία σκηνικά που οι τηλεθεατές δεν παρακολούθησαν ποτέ, είτε γιατί δεν καταγράφηκαν από τις κάμερες, είτε γιατί η Παραγωγή προτίμησε να μην τα προβάλλει- που είναι και δικαιώμά της άλλωστε. Πάντως κάποιοι ετοιμάζονται να έρθουν με απειλητικές διαθέσεις στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό της Δευτέρας…

Προχωράει η εκπομπή του Κώστα Τσουρού με τη Νόνη Δούνια να τον πλαισιώνει. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε ότι θα έχει infotainment χαρακτήρα και θα προβάλλεται απέναντι από το «Καλύτερα δε γίνεται». Αν και οι τελικές υπογραφές δεν έχουν μπει ακόμα, ήδη αναζητούνται συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ο Κώστας διεκδίκησε και κέρδισε αυτό που θεωρεί ότι του αξίζει τηλεοπτικά, οπότε τώρα θα κληθεί να δικαιώσει εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν.

Πάντως η συγκεκριμένη ζώνη θα αποκτήσει και άλλο ανταγωνισμό, αφού και στο Open στήνεται ανάλογη εκπομπή παραγωγής Barking Well.

Με ερωτηματικό ακόμα η ακριβής ώρα έναρξης της Ελεονώρας, της Δανάης και της Ελένης στο Mega από τη νέα σεζόν. Στη Δανάη, συγκεκριμένα, αναζητείται συνεργάτης από τον χώρο της ενημέρωσης.

Χώρισε (ξανά) ο Δημήτρης Φιντιρίκος με την Κατερίνα Δαλάκα, χώρισε και η Εύη Βατίδου με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Φυσικά έγιναν στις δύο περιπτώσεις τα απαραίτητα unfollow και block ώστε να μην έχουμε αμφιβολίες.

Τουλάχιστον μία αλλαγή θα έχει το τηλεοπτικό τραπέζι της Κατερίνας Καινούργιου την επόμενη σεζόν- εδώ έχουμε να κάνουμε με πιθανή οικειοθελή αποχώρηση -για προσωπικούς λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα της εκπομπής- και όχι απομάκρυνση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ