Παρασκευή ξαναμπαίνουν για γύρισμα στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Έχουν μείνει ελάχιστα επεισόδια, τα οποία αναβλήθηκαν όταν νόσησε με κορονοϊό ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Επειδή η περισσότεροι παίκτες που έχουν φτάσει στην τελική φάση έρχονται από το εξωτερικό, έπρεπε να τους κλείσουν ξανά αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή. Η εκπομπή πάντως δεν μεταφέρεται στην επόμενη σεζόν αλλά θα ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο.

Ποιος παίκτης κλέβει την παράσταση στη «Φάρμα» και είναι ο αγαπημένος της Παραγωγής; Μα φυσικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι, σε αντίθεση με άλλους παίκτες, έχει έντονα αναπτυγμένο το ομαδικό πνεύμα.

Στον ΣΚΑΪ τώρα, που διανύει μία δύσκολη χρονιά, οι ελπίδες όλων έχουν στραφεί στο Survivor. Τα ποσά που ακούγονται είναι εξωπραγματικά. 200 χιλιάδες ευρώ λένε ότι πρότειναν σε πασίγνωστο (και ωραίο) Έλληνα προκειμένου να υποκύψει.

Ποια πρώην εστεμμένη καλλονή έκανε σήμερα ραντεβού με την Acun Medya για το ριάλιτι επιβίωσης;

Αυτή η υπερπροβολή διάσημων (λέμε τώρα) αντι-εμβολιαστών τις τελευταίες μέρες σε lifestyle εκπομπές είναι λίγο (έως πολύ) ανησυχητική. Μπορεί κάποιοι όλο αυτό να το βρίσκουν γραφικό και να γελάνε, φοβόμαστε όμως ότι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι εκεί έξω που ακολουθούν το (λάθος) παράδειγμά τους.

Αλλαγές ετοιμάζονται σε κάποιες ψυχαγωγικές εκπομπές μετά τις γιορτές, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε, αφού οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, και κάποιοι άνθρωποι μπορεί να τρομάξουν άδικα. Έτσι κι αλλιώς, κανείς δεν πρέπει να χαίρεται όταν ένας συνάνθρώπός του χάνει τη δουλειά του χωρίς ουσιαστικά να φταίει.

Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει το φαβορί του J2US, Νικηφόρος, τις Παρασκευές στο Voodoo της οδού Πειραιώς, έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του. Έτσι λοιπόν, εκτός απροόπτου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα μεταφερθεί στον διπλανό χώρο (πρώην «Φωταέριο») που έχει ανακαινιστεί ριζικά- μαζί του θα είναι ο τράπερ FY. Και επειδή γράφτηκαν πολλά για μια υποτιθέμενη σχέση του, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο καλλιτέχνης παραμένει single.

Με αφορμή την (αναγκαστική) αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα από την παράσταση του Παντελή Καναράκη, συζητάμε για άλλη μια φορά πόσο ανοχύρωτοι είναι ουσιαστικά οι ηθοποιοί απέναντι στις διαθέσεις των παραγωγών. Ουσιαστικά εδώ τι συνέβη; Την αρχική παραγωγή της παράστασης είχε ο Δημήτρης Μαροσούλης και όταν μετά από δύο μήνες προβών το έργο κατέληξε σε άλλη εταιρεία παραγωγής μετά από πρωτοβουλία του δημιουργού και πρωταγωνιστή, η καλλίπυγος ηθοποιός ενημερώθηκε ότι η αμοιβή της θα πρέπει να συρρικνωθεί σχεδόν στο 1/4 του ποσού που είχε αρχικά συμφωνήσει. Αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση ψυχολογικά αφού ουσιαστικά έμεινε άνεργη για όλο το χειμώνα- το έργο θα παιζόταν στο θέατρο «Αθηνά» κάθε Τετάρτη και τα Σαββατοκύριακα θα ταξίδευε σε μεγάλες επαρχιακές πόλεις.

Σας βγάζουμε από τώρα πρόγραμμα εορτών: Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα δούμε ζωντανά Dancing with the Stars και ανήμερα έχει J2US Live και Νίκο Κοκλώνη, ο οποίος, μαθαίνω ετοιμάζει εκπλήξεις που θα συζητηθούν….

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ