Όταν καίγεται η μισή Ελλάδα, όταν βλέπεις τις φλόγες από το μπαλκόνι του σπιτιού σου, όταν μιλάς με φίλο σου πυροσβέστη και σου λέει σχεδόν δακρυσμένος ότι δεν έχουν τα μέσα για να αντιμετωπίσουν τη φωτιά, όταν διαβάζεις ότι κτηνοτρόφοι αφήνουν επίτηδες τα ζώα τους μαντρωμένα για να καούν και να εισπράξουν τις αποζημιώσεις, όταν συμπολίτες μας «συλλαμβάνουν» αλλοδαπούς και το μεταδίδουν live στα social και από κάτω οι φίλοι τους γράφουν «κάψτε τους», απλά δεν θες. Δεν θες άλλο να ακούς, να διαβάζεις, να μαθαίνεις.

Γιατί δεν αντέχεις, γιατί η πληροφορία σε ξεπερνάει, δεν μπορείς να τη διαχειριστείς. Και μπαίνει μέσα σου το μαύρο, φωλιάζει ο θυμός. Και δεν θες να είσαι άλλο θυμωμένος, γιατί έχεις ήδη θυμώσει με τόσα πολλά πράγματα που συμβαίνουν γύρω σου. Και κάπως έτσι, θες απλά να πέσεις να κοιμηθείς ελπίζοντας πως όταν ξυπνήσεις, όλα αυτά θα έχουν τελειώσει.

Στον δικό μας μικρόκοσμο των Media πάντως, οι περισσότερες εκπομπές έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν συσκέψεις στα γραφεία και οι πιο πολλές σειρές μπήκαν ξανά για γύρισμα.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, όλα δείχνουν πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα αντικατασταθεί τελικά. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου παίρνει πλέον και επίσημα τη θέση της Ελένης Βουλγαράκη και έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Έγινε και το τελικό casting call του My Style Rocks στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου. Οι υποψήφιες είχαν ντυθεί με θέμα Bachelorette -είδαμε και παλιότερες συμμετέχουσες και γνωστές TikTokers αλλά και πρώην μοντέλα που εμφανίζονταν σε τηλεπαιχνίδια. Αν σκεφτεί κανείς πως το παιχνίδι φέτος θα τρέχει όλη τη σεζόν, τα κορίτσια που θα παρελάσουν θα είναι πιο πολλά.

Για να δούμε πώς θα τα πάει η Σοφία Χατζηπαντελή στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί της, μας είχαν πει ότι δεν πρόκειται για πολύ εύκολη περίπτωση, αφού οι γνωστές «εκρήξεις» της συνεχίζονταν και πίσω από τις κάμερες δημιουργώντας αναστάτωση στο πλατό. Εκεί δεν ήμασταν, απλά μεταφέρουμε…

Αύριο, Πέμπτη, ξεκινάει γυρίσματα ο Μάρκος Σεφερλής με τον Έκτορα Μποτρίνι για το παιχνίδι «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου». To τρέιλερ ήταν πολύ πετυχημένο, μένει τώρα να δούμε αν το τελικό αποτέλεσμα θα δικαιώσει τον Μάρκο αλλά και τον ΣΚΑΪ.

Όλα δείχνουν ότι θα απολαύσουμε ξανά φέτος τηλεοπτικά τον Αντώνη Ρέμο (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!), ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη καθώς σε δυο μέρες κάνει πρεμιέρα με τον Mente Fuerte. Εκεί θα βρεθεί και η γυναίκα της ζωής του, Υβόννη Μπόσνιακ.

Μεγάλη επιτυχία για τον Βασίλειο Κωστέτσο: Η Apple TV τον προσέγγισε προκειμένου να παραχωρήσει πλάνα από τις μεγάλες επιδείξεις που είχε κάνει τη δεκαετία του 90, με τα super model της εποχής – Λίντα, Ναόμι, Σίντι κλπ- ώστε να τα συμπεριλάβει στο ντοκιμαντέρ γύρω από τη χρυσή εποχή των μοντέλων που θα προβάλλει τον επόμενο μήνα.

Αντί επιλόγου, ένα post της δημοσιογράφου Σταματίνας Σταματάκου γιατί στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε έχουμε ανάγκη και από τέτοια μηνύματα:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία στην Ελληνική Αστυνομία -με την οποία ως Zero Stray Pawject έχουμε μνημόνιο συνεργασίας και έχουμε ξεκινήσει την εκπαίδευση των αστυνομικών για την προστασία των ζώων- και ιδίως στο Αρχηγείο, το Τμήμα Προστασίας Ζώων και την ΓΑΔΑ.

Με τη συνδρομή τους τόσο στα μπλόκα αλλά και στις διασώσεις έχουμε καταφέρει να γλιτώσουμε εκατοντάδες ζώα. Μας έχουν βοηθήσει ακόμη και με το να πάρουμε καμένα κατσίκια, κότες και να λύσουμε δεμένα πιτ μπουλ ενώ ακολουθούν τους εθελοντές και τους διασώστες κατά τους απεγκλωβισμούς για να υπάρχει απόλυτη ασφάλεια».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία στην Ελληνική Αστυνομία -με την οποία ως Zero Stray Pawject έχουμε…

Posted by Stamatina Stamatakou on Wednesday, August 23, 2023

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ