Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά στο GNTM; Ένα μεγάλο «όχι» είναι η απάντησή της σε όσους αναρωτιούνται τις τελευταίες μέρες. Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν της έχει ζητηθεί κιόλας κάτι τέτοιο. Εξάλλου οι σχέσεις της με τη Ζενεβιέβ, που έχει πάρει πλέον τα ηνία του project, είναι ουσιαστικά ανύπαρκτες. Οπότε η συνύπαρξή τους στο πλατό θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Και ας ήταν η Βίκυ εκείνη που είχε ασκήσει πίεση ώστε να προσλάβουν την πρώην συνεργάτιδά της στο παιχνίδι μόδας.

Η Βίκυ Καγιά στα παρασκήνια του 3ου κύκλου του GNTM.

Έτσι κι αλλιώς η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Χριστοφόρου που έχει αναλάβει το GNTM αυτή την περίοδο τρέχει και δεν φτάνει με το Master Chef, ενώ η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κάλη που έχει αναλάβει το Asia Express κάνει αυτές τις μέρες εντατικά ραντεβού με τους διάσημους (πόσοι πια σε αυτή τη χώρα!) που θα ταξιδέψουν τον Απρίλιο στη μεγαλύτερη ήπειρο του κόσμου. Ένα από τα ονόματα που δέχτηκε προσέγγιση ήταν η Βάνα Μπάρμπα με την καλλονή κόρη της Φαίδρα.

Η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της, Φαίδρα.

Όσο για τη Βίκυ που μόλις γύρισε από επαγγελματικό ταξίδι στο Μονακό μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει στο Shopping Star. Σε αντίθεση επίσης με όσα γράφουν κάποιοι, μέσα στον Απρίλιο το Star θα αποφασίσει και επίσημα αν θα επιστρέψει το Dancing with the Stars. Προς το παρόν η διάθεση είναι θετική…. με πολλές αλλαγές όμως στη σύνθεση αλλά πάντα με τη Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση.

H Βίκυ Καγιά στον τελικό του DWTS.

Εκτός βέβαια αν μέχρι το τέλος της σεζόν συμβεί η μεγάλη ανατροπή, καθώς το σύμβόλαιο της Βίκυς με το Star λήγει τον Μάιο. Η παρουσιάστρια επιλέγει να κάνει μονοετή συμβόλαια, αν και στο παρελθόν το κανάλι της είχε προτείνει να υπογράψει για 3+1 χρόνια.

Στα παρασκήνια του Shopping Star.

Είμαστε σίγουροι πως πολλά κανάλια θα ήθελαν τη Βίκυ στο δυναμικό τους, αφού είναι ένα πρόσωπο με μεγάλη εμπορική δύναμη. Εκείνη βέβαια, όπως μας λένε, είναι εξαιρετικά ευχαριστημένη από τη συνεργασία της με το Star. Αγαπημένο της project εξάλλου παραμένει το Shopping Star, το οποίο θα ανανεωθεί αρκετά του χρόνου-φήμες θέλουν να μπαίνουν και άντρες στο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ