Μεγάλη αναπαραγωγή έχει πάρει τις τελευταίες ώρες δημοσίευμα περιοδικού με φωτογραφίες από τις διακοπές της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στα Κουφονήσια. Το περιοδικό You ορθά βέβαια γράφει στον τίτλο «με νέο συνοδό» καθώς τίποτα δεν πρόδιδε ο ψηλός μελαχρινός νεαρός που ήταν δίπλα της ήταν σύντροφός της.

Ψάξαμε λοιπόν και μάθαμε, ότι η πρώην Σταρ Ελλάς και νυν παρουσιάστρια δεν διατηρεί σχέση με τον συγκεκριμένο νεαρό, ούτε καν φλερτ. Ο συγκεκριμένος νεαρός μάλιστα, όπως μας είπαν άνθρωποι που ήταν εκεί, είναι στενός φίλος της Βασιλικής Ρούσσου που έκανε διακοπές μαζί με την Ηλιάνα. Αντιθέτως τον τελευταίο καιρό στη προσωπική ζωή της υπάρχει μια ενδιαφέρουσα κινητικότητα- το κορίτσι έχει ζήτηση μεγάλη, αλλά είναι και των σταθερών σχέσεων. Και όταν δένεται στη ζωή της με κάποιον, τον αγαπάει για πάντα.

Γι’ αυτόν τον λόγο μάλιστα η ίδια διατηρεί τα καλύτερα αισθήματα για τον (οριστικά πλέον) πρώην σύντροφό της, Snik. Εκείνος φυσικά, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη και η Soula Glamorous στο okmag, ανήκει πλέον σε άλλη.

Μιλάμε για την Θεσσαλονικιά καλλονή, Γιώτα Ιωαννίδου, την οποία δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ. Έτσι λοιπόν, μετά το ρομαντικό τους ταξίδι στο Παρίσι, το βράδυ της Τρίτης έφτασε μαζί της στην πρόβα τζενεράλε των βραβείων Mad.

Όσοι τον είδαν από κοντά, εντυπωσιάστηκαν από την αλλαγή στη συμπεριφορά του. «Ήταν πολύ ευγενικός με όλους, επαγγελματίας και αθόρυβος, καμία σχέση με την εικόνα του ”κακού παιδιού” που σχηματίζεται από τα Μέσα ή το Instagram του» λέει άνθρωπος που ήταν εκεί. «Αγκάλιαζε και φιλούσε το κορίτσι του και εκείνη τον τραβούσε βίντεο με το κινητό της κατά τη διάρκεια της πρόβας του».

Όσο για τα επαγγελματικά της Ηλιάνας, τις τελευταίες ώρες ενισχύονται τα σενάρια που τη θέλουν και στο My Style Rocks, μετά την παρουσίαση του Love Island. Ο ΣΚΑΪ βέβαια τηρεί ακόμα σιγή ιχθύος, καθώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή της. Πάντως θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον η τηλεοπτική επανασύνδεσή της με τη, δεύτερη μητέρα της, όπως την αποκαλεί, Έλενα Χριστοπούλου στο reality μόδας της Acun Medya.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ