Ιούνιος μπήκε και ο Ντάνος μόνο τα στέφανα δεν έχει παραγγείλει ακόμα με τη Δήμητρα Βαμβακούση αλλά ακόμα δεν μας λένε ότι είναι ζευγάρι. Θα μου πεις εδώ η άλλη (ονόματα δεν λέμε, ζευγάρια δεν θίγουμε) νομίζει ότι έχει κανονική σχέση και ο άλλος ο γύπας μόνο στην αδερφή μου δεν έχει στείλει ακόμα μήνυμα (με ένα Hi ξεκινάει πάντα να ξέρετε) και αυτό επειδή δεν έχω αδερφή. Δύσκολο πράγμα οι σχέσεις, να τις προστατεύετε όσο μπορείτε. Ένας άλλος, που η σύντροφος τον είχε πιάσει να φλερτάρει με άλλες, αναγκάστηκε να της δώσει τους κωδικούς του Instagram του, ώστε να τον δεχτεί πίσω και να έχει το κεφάλι του ήσυχο κι αυτός και αυτή.

Η μάχη διεκδίκησης πρωταγωνιστών για τις σειρές της επόμενης σεζόν συνεχίζεται. Το βαρύ χαρτί του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι» πρόσθεσε άλλη μία ταλαντούχα ηθοποιό στο πρωταγωνιστικό καστ, την Αθηνά Μαξίμου. Παράλληλα στον ΑΝΤ1 συνεχίζονται τα γυρίσματα με αμείωτο ρυθμό, τόσο στη «Μάγισσα» όσο και στις «Ψυχοκόρες» που θα μεταδοθεί πρώτα στον ΑΝΤ1+.

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη αυριανή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Lio της Μυκόνου. Λίγο η πρόβλεψη για βροχή την Παρασκευή, λίγο τα νέα αυστηρά μέτρα και οι συνεχείς έλεγχοι για τα ντεσιμπέλ, αλλάζουν τα δεδομένα στο party island, που έτσι κι αλλιώς είχε καταφέρει να «διώξει» τους ‘Ελληνες τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Δύσκολα τα πράγματα και για την καθιερωμένη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο Nammos στα τέλη του Ιούλη αφού πλέον οι πλωτές εξέδρες απαγορεύονται.

Λάκης Γαβαλάς, το μεγάλο φαβορί για τη θέση της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star, το παραδέχτηκε και ο ίδιος στο «Πρωινό Μας». Αν δεν ανακοινωθεί επίσημα, μην το δέσετε όμως. Θα γίνουν κι άλλα δοκιμαστικά, τα οποία δεν περιλαμβάνουν τον Γιώργο Καράβα, όπως μας λένε. Προς το παρόν το κανάλι τηρεί σιγή ιχθύος, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρώσει η Βίκυ τα γυρίσματα του φετινού κύκλου.

Όσο για την τελευταία; Ετοιμάζει πολλά και σημαντικά εκτός τηλεόρασης για την επόμενη σεζόν.

Βγήκε και το πρώτο τρέιλερ του παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», χωρίς να αποκαλύπτει τον παρουσιαστή Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος θα κάνει γυρίσματα στο πλατό που αφήνει ο Νίκος Μουτσινάς στο Μαρούσι.

Η Καλομοίρα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα καθώς σε λίγες μέρες κυκλοφορεί και το πρώτο της τραγούδι με ελληνικό στίχο μετά από πολλά χρόνια ενώ ήδη από σήμερα βρίσκεται στην Ελλάδα και ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης για να είναι παρών στα γυρίσματα του κλιπ.

Οι πληροφορίες λένε ότι το φινάλε το J2US (με νέο coach έκπληξη στη θέση του Beast που εμφανίζεται με την Πάολα και τον Μακρόπουλο στη Θεσσαλονίκη) θα γίνει στις 8 Ιουλίου, με ένα κενό την παραμονή των επαναληπτικών εκλογών. Το κανάλι προς το παρόν δεν επιβεβαιώνει όσα ακούγονται.

Όσο για το Survivor, αυτό που ακούγεται έντονα πλέον είναι ότι το φινάλε στο Γαλάτσι θα γραφτεί στις 12 Ιουλίου- ούτε σε αυτή την περίπτωση ο σταθμός το επιβεβαιώνει. Θα έχει ενδιαφέρον αυτό αν σκεφτεί κανείς ότι οι καθημερινές πρωινές εκπομπές του Alpha, Mega, ΣΚΑΪ ρίχνουν αυλαία θεωρητικά στις 7/7, ενώ στο Open αποχαιρετούν μία εβδομάδα νωρίτερα. Όσο για τον ΑΝΤ1, οι ομάδες των εκπομπών δεν έχουν ακόμα επίσημη ενημέρωση.

Πώς καταλαβαίνεις ότι είναι 1η του μήνα στη δουλειά μας; Το mail σου γεμίζει από δελτία τύπου για τις τηλεοπτικές πρωτιές του μήνα. Μη σπρώχνεστε, όλοι οι πρώτοι χωράνε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ