Κρίστμας σπίριτ σου λένε μετά. Σε λίγες ώρες θα βγουν να μας πουν τα κάλαντα και η εγχώρια showbiz ζει τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ο Αλέξης Παππάς στέλνει εξώδικο στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, γιατί μία, δυο, τρεις, δεν αντέχει άλλο σου λέει να διασύρει το όνομά του. Μία ανάγνωση με όλο τον θίασο έκανε, μια χειραψία έδωσε με τον παραγωγό, τα οικονομικά τα συμφώνησε και αμέσως να πούμε όλοι ότι είχε κλείσει για τον ρόλο. Δεν είχε δικαίωμα να το ξανασκεφτεί; Είχε. Με τέτοια διαφήμιση που τους έκανε, ποσοστά θα μπορούσε να ζητήσει αφού το μιούζικαλ στο Μπρόντγουεη είναι sold out πριν καν κάνει πρεμιέρα. Εμένα πάλι μου έχει κολλήσει πως σε κανέναν μήνα μαζί με τον Ντάφυ θα εμφανιστούν στο Survivor και θα τρέχει να καταστρώνει νέα σχέδια ο Προφεσόρ Μαρτίκας -και προσεχώς δήμαρχος Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Ο Αλέξης Παππάς. (Instagram/alexispapas_official)

Το μπιφ βέβαια δεν τελειώνει εκεί. Παίρνει τη θέση του Αλέξη ο Γιώργος Παράσχος που είχε παλιά γυναίκα τη Χρύσα με τα καλύτερα γαλακτομπούρεκα στα νότια προάστια («Το πρώτον»), βγαίνει και λέει ότι ευτυχώς έχει φίλους ομοφυλόφιλους (από την εποχή μάλλον που δούλευε μπάρμαν στο Sodade) που του έδειξαν πώς να «σπάει» το χέρι και τη μέση, προφανώς γιατί οι gay το 2022 είναι όλοι όπως ο Φίφης του Σταύρου Παράβα στις ελληνικές ταινίες των 60’s. Το βλέπει αυτό ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Super Κατερίνα», γίνεται έξαλλος, τον κατηγορεί δημόσια για ομοφοβία και τώρα εκείνος θα πρέπει κάπως να απαντήσει, αλλά μπορεί και όχι γιατί οι πιο πολλές εκπομπές αύριο είναι μαγνητοσκοπημένες, εκτός από τη Μελέτη και εμάς στον ΣΚΑΪ που έχουμε αφιέρωμα στο πολύτιμο έργο του Make a wish.

Μιας και αναφερθήκαμε στο «Πρωινό Μας» να πούμε ότι σήμερα ακούστηκε πως η επικράτεστερη τριάδα για την κριτική επιτροπή του My Style Rocks είναι οι Κουδουνάρης- Ζενεβιέβ- Σκουλός. O τελευταίος προκύπτει ως αναγκαστική επιλογή μετά τους όρους που έχει βάλει ο Λάκης Γαβαλάς, τον οποίον πάρα πολύ ήθελαν, αλλά δυσκολεύονται να του ικανοποιήσουν όσα ζητάει. Και αυτά τα ζητούμενα δεν έχουν να κάνουν με άλλα πρόσωπα, ούτε με οικονομικές απαιτήσεις, εκεί μια χαρά τα είχαν βρει. Ο Λάκης θα κάνει Χριστούγεννα στο ξενοδοχείο του κολλητού του, Λεωνίδα Τυπάλδου, στο Ξυλόκαστρο και μετά θα το συζητήσει ξανά. Αν μας διαβάζουν εκεί στην Acun, το τρίο Στέλιος- Ζεν- Λάκης θα κάνει μεγαλύτερο πάταγο….

Ο Λάκης Γαβαλάς. (Instagram/lakis.gavalas)

Η συμμαθήτριά μου, Έλενα Χριστοπούλου, βέβαια δεν έκρυψε την προτίμησή της στον Δημήτρη Σκουλό, που είχαν συνεργαστεί με επιτυχία και στο GNTM, ενώ χτες μας έκανε να γουρλώσουμε όλοι στο πάνελ όταν άφησε να εννοηθεί πως όταν πήγε στον ΣΚΑΪ είχε συζητήσει για το MSR αλλά τελικά πήραν όλους τους άλλους εκτός από εκείνη. Αυτό ενόχλησε την Ελεονώρα Μελέτη και σχολίασε σήμερα αρνητικά την κουμπάρα της. Οι δυο τους, να θυμίσουμε εδώ, ήταν και πολύ καλές φίλες, όσο η Έλενα ήταν παντρεμένη με τον Πάνο Καλλίτση, αλλά οι σχέσεις τους μπήκαν απότομα στην εποχή των παγετώνων όταν εκείνη τον φιλοξένησε στην εκπομπή της στον Alpha μετά το -όχι φιλικό- διαζύγιο, γεγονός που έκανε την Έλενα να στείλει εξώδικο στο κανάλι καθώς θεωρούσε ότι η παρουσιάστρια μεροληπτούσε υπέρ του πρώην συζύγου της. Πολύπλοκο και άβολο, θέση δεν παίρνω, τις αγαπώ και τις δύο.

Ας αλλάξουμε θέμα και κλίμα και πάμε ξανά στο αγαπημένο -μπορεί και όχι- Survivor που ανεβάζει ήδη τα νούμερα των πρωινομεσημεριανάδικων. Με τις κλίκες να έχουν ήδη σχηματιστεί πριν καν ταξιδέψουν οι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, τα what’s app έχουν πάρει φωτιά, ενώ στην ατζέντα μπαίνουν σιγά σιγά κι άλλα ονόματα. Ας θυμηθούμε έτσι χαλαρά εδώ και τυχαία (μπορεί και όχι) τον Νίκο Κοσμά, έναν παίκτη που είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις και το πρόσωπό του φιγουράρει καθαρότατα στο γενικό τρέιλερ...

Ο Νίκος Κοσμάς. (Instagram/kosmasnikos)

Ο κύριος Ατζούν εξακολουθεί να μην ακολουθεί στο Instagram τον Γιώργο Λιανό και έχω αρχίσει να ανησυχώ. Από την άλλη, με 13 εκατομμύρια followers, μόνο 205 ανθρώπους ακολουθεί (και τέσσερις Έλληνες), κουμάντο θα κάνουμε εμείς στο Instagram του;

Το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα είναι ο πιο πιστός αναγνώστης του okmag. Το αγαπάνε τόσο πολύ όλοι εκεί που το νιώθουν δικό τους και γι’ αυτό δανείζονται τα θέματά του ξεχνώντας να αναφέρουν την πηγή!

Πήγαμε χτες και στην avant premiere της παράστασης «Σκρουτζ, μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία» στο Μέγαρο και μαγευτήκαμε κυριολεκτικά. Η μουσική του Στέφανου Κορκολή, η ερμηνεία του Πάνου Μουζουράκη, της Μαρίας Διακοπαναγιώτου και όλων των σπουδαίων ηθοποιών που εμφανίζονται με παρέσυραν. Μην μπερδευτείτε με την ομότιτλη παράσταση του Μπιμπίλα, εδώ μιλάμε για ένα μιούζικαλ για ενήλικες, και υπέροχες χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού. Εκεί είδαμε και την πρώην σύντροφο του Πάνου, την Τζίνα Βαρελά μαζί με τη γλυκύτατη μαμά της, άλλα όχι τη νυν σύντροφό του, που είναι καλλονή και φαρμακοποιός. Και επειδή δεν μας αρέσει καθόλου το gossip, δεν μπορούμε να μη σχολιάσουμε την επανασύνδεση επί σκηνής του πρώην ζευγαριού Κατερίνας Παπουτσάκη (τι φωνή!) και Αλέξανδρου Μπουρδούμη. Οι δυο τους είχαν περάσει πολύ δύσκολα την εποχή που ερμήνευαν τηλεοπτικά την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Από τότε βέβαια έχουν περάσει 13 χρόνια, μια αιωνιότητα δηλαδή για τα δεδομένα των celebrities.

Οι Θοδωρής Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Σουγάρης και Γιώργος Λυκιαρδόπουλος σε diner μέρες πριν από την πρεμιέρα. (NDP)

Ας αφεθούμε λοιπόν όλοι στη χαρά των γιορτών, ας αγαπήσουμε περισσότερο τους γύρω μας, ας ξεκουραστούμε, ας σκεφτούμε εκείνους που μπορεί να είναι μόνοι τους τέτοιες μέρες και ας τους κάνουμε τουλάχιστον μία κλήση γιατί το καλό πρέπει πάντα να κερδίζει στο τέλος!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ