Μαρία Μπεκατώρου: Κατάφερες αυτό που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο. Ξεπέρασες τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Χτες το The Chase του Mega σημείωσε 19,8% και ο «Τροχός της Τύχης» 18,8% στο δυναμικό κοινό. Στο αντρικό κοινό 15-24 έκανες μάλιστα μέσο όρο 43,9%. Και είναι δική σου επιτυχία, όπως εσύ είχες αναδείξει και το Still Standing στον ΑΝΤ1. Κακώς σε άφησαν να φύγεις από το Μαρούσι και το ξέρουν. Είσαι από τους πιο χαρισματικούς ανθρώπους που έχουν περάσει από την ψυχαγωγία την τελευταία δεκαετία και το νέο σου κανάλι- θέλω να πιστεύω ότι- θα σε αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο.

Γιώργο Λιάγκα: Διαχειρίζεσαι την ενημέρωση όσο λίγοι. Φέτος είσαι σε καλύτερη φόρμα και δείχνεις να έχεις βρει πλέον τις ισορροπίες με τη Φαίη, δίνοντας εσύ τον ρυθμό. Δεν έχεις όμως λόγο να φιλοξενείς ανθρώπους σαν τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο και τον προσβλητικό του λόγο στην εκπομπή σου (με αφορμή την πολυσυζητημένη φωτογράφιση του Παντελή Καναράκη). Δεν έχεις ανάγκη από τέτοιες «ευκολίες» που επιτρέπουν τη διάδοση αναχρονιστικών απόψεων που δεν μας πηγαίνουν μπροστά ως κοινωνία. Και το λέω σε σένα, όχι στη Φαίη, μιας και φαίνεται ότι έχεις μεγαλύτερο λόγο στην επιλογή της θεματολογίας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αν τελικά αποχωρήσεις από τον Alpha, θα είναι η μεταγραφή της σεζόν. Όλοι κατάλαβαν ότι εσένα εννοούσε η καλή σου φίλη Ζήνα Κουτσελίνη στη συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα. Εσύ πολλά σωστά δεν επιβεβαιώνεις κάτι. Τα -πολλά- χρήματα που σου προσφέρουν είναι σίγουρα δελεαστικά, αλλά εσύ είμαι σίγουρος ότι θα τα ζυγίσεις όλα πολύ προσεκτικά πριν πάρεις την απόφασή σου. Φυσικά ο Alpha σε θέλει και στο έχει ήδη πει. Επίσης μαθαίνω έχεις δεχτεί και άλλη πρόταση την οποία όμως απέρριψες με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να το διαδίδεις δεξιά και αριστερά για να ανεβάσεις τις μετοχές σου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν έχεις πολλούς (ως καθόλου) φίλους στον χώρο της τηλεόρασης. Ήρθε ο καιρός να ανοιχτείς περισσότερο. Προλαβαίνεις. Να βγαίνεις έξω, να μας βάλεις μέσα στην καθημερινότητά σου. Είδαμε ότι είσαι (πολύ) όμορφη, ότι είσαι (πολύ) μορφωμένη, διασκέδασέ το λίγο παραπάνω. Εξάλλου, σε όλον τον κόσμο, όλοι οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το κοινό όταν γνωρίζουν πράγματα για την προσωπική τους ζωή. Τους έρωτες, τους χωρισμούς τους, τις οικογένειές τους, τους φίλους τους. Σκέψου την Ελένη, τη Φαίη, την Κατερίνα, την Ελεονώρα… Σε αντίθεση πάντως με όσα έχουμε ακούσει για σένα, πρόσωπο από το στενό επαγγελματικό σου περιβάλλον μου έλεγε χτες ότι δεν έχει περάσει καλύτερα σε τηλεοπτική του συνεργασία. Ίσως δεν σε ευνοεί το περιβάλλον του ΣΚΑΪ, ίσως του χρόνου να νιώσεις πιο ζεστά σε νέα τηλεοπτική στέγη….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ