Αθηνά Οικονομάκου: Μου άρεσες πολύ στο Masked Singer. Καλλονή, ευδιάθετη, χωρίς υπερβολές (βλ. Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), αποδείχτηκες μια ευχάριστη έκπληξη. Και ένα μπράβο στον Νίκο Μουτσινά που μου λένε ότι σε πρότεινε. Όσο για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, τα νούμερα σαφώς το αδικούν (11% στο δυναμικό κοινό). Εξαιρετική δουλειά, όπως πάντα, και από τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Κάποια μικρά θέματα με το μοντάζ εντόπισα, το οποίο γενικά ήταν σφιχτό χωρίς να κάνει «κοιλιές».

(Instagram/athinao1konomakou)

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δεν ενέδωσες μαθαίνω στην άκρως δελεαστική πρόταση του ΣΚΑΪ και παραμένεις στο Alpha. Θεωρώ ότι πήρες τη σωστή απόφαση και το κανάλι σου θα το εκτιμήσει. Οι καιροί δεν ευνοούν τα ρίσκα… Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου ακούγεται όλο και περισσότερο το σενάριο περί μετακίνησής της στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Βίκυ Καγιά: Ή αλλιώς η εκδίκηση του καλού. Ξέρεις εσύ…

(Instagram/vickykaya_)

Δέσποινα Μοιραράκη: Δεν ήταν η πρώτη φορά που η τηλεόραση σε φλέρταρε. Τελικά υπέκυψες σε ένα concept που σου πάει πολύ. Ο συνδυασμός σου με τον «εκτιμητή» Γιώργο Καράμπελλα αναμένεται εκρηκτικός. Να θυμάστε αυτό το όνομα, ήρθε για να κάνει… θόρυβο.

Λεωνίδα Κακούρη: Ο ρόλος σου στις «Άγριες Μέλισσες» έχει αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στις καρδιές των τηλεθεατών. Το καλοκαίρι ανυπομονώ να σε δω στην ταράτσα του θεάτρου «Λαμπέτη» στην εξαιρετική Fuga του πολυβραβευμένου συγγραφέα της «Μεθόδου Γκρόνχολμ», Τζόρντι Γκαλθεράν. Επιτέλους θα δούμε ξανά την κωμική σου πλευρά.

Ελένη Κοκκίδου: Είσαι ο αγαπημένος μου ρόλος στο «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». Με χαρά μαθαίνω ότι το όνομά σου προστέθηκε στον all star θίασο της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο καλοκαιρινό «Άλσος». Είναι αναμφισβήτητα η πιο αναμενόμενη παράσταση της σεζόν στην πόλη με Θοδωρή Αθερίδη, Κώστα Κόκλα, Θανάση Αλευρά και Παρθένα Χοροζίδου να δίνουν όπως πάντα τον καλύτερό τους εαυτό επάνω στη σκηνή.

Γιώργο Καπουτζίδη: Επιτέλους κάνει πρεμιέρα στις 12 Απριλίου η σειρά «Σέρρες» με τον αξέχαστο Πάνο Νάτση στη διαδικτυακή πλατφόρμα ANTENNA+. Έλειπες από την τηλεόραση και όλοι λένε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά πλημμυρισμένη από συναίσθημα και μηνύματα…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ