Έλενα Παπαρίζου

Είπες σε συνέντευξή σου ότι τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξεσήκωσες αντιδράσεις. Κάποιες ήταν και ακραίες έως ρατσιστικές. Έλενα εσύ ειδικά μόνο έναν καλό έχεις πάντα για όλους. Προφανώς και δεν το εννοούσες ακριβώς έτσι όπως ακούστηκε. Ξεχνάνε ότι έχεις μεγαλώσει σε μια άλλη χώρα και η πρώτη σου γλώσσα ήταν τα Σουηδικά. Μόνο εγώ και η Έλενα Χριστοπούλου το καταλάβαμε άραγε; Αυτό που προφανώς εννοούσες είναι ότι τα μωρά δεν έχουν συνείδηση του φύλου τους, της σεξουαλικής τους ταυτότητας που αναπτύσσεται αργότερα. Έλενα μην ακούς κανέναν και μην αλλάξεις ποτέ.

Γιώργο Λιάγκα

Από χτες αναρωτιέμαι αν πρέπει να απαντήσω στα απαξιωτικά σχόλιά σου για τον περιοδικό τύπο με αφορμή την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο ΟΚ!. Έτσι κι αλλιώς είδα ότι απάντησαν και άλλοι συνάδελφοι που ενοχλήθηκαν δικαίως. Θα πω απλά ότι είναι κρίμα ένας τόσο ευφυής άνθρωπος της τηλεόρασης να αδικεί συνεχώς τον ίδιο του τον εαυτό. Ειδικά όταν το επαγγελματικό του βιογραφικό περιλαμβάνει πολλές παραγράφους κάθε άλλο παρά κολακευτικές. Αλλά ξέχασα, είναι πολλά τα λεφτά Γιώργο…

Ελένη Χατζίδου

Αν και γράφονται πολλά για πιθανούς αντικαταστάτες (Ελένη Τσολάκη, Κορινθίου- Αϊβάζης κ.α) Μαθαίνω ότι η εκπομπή σου με τον Ετεοκλή Παύλου έχει οπαδούς στο κανάλι της Κηφισιάς, άρα να μην βιάζονται κάποιοι να σας θέσουν εκτός την επόμενη σεζόν. Άνθρωποι μέσα από το Star πιστεύουν ότι με μία πιο δυναμική πλαισίωση σε δημοσιογραφικό επίπεδο, το Breakfast μπορεί να πάει πολύ καλύτερα. Εξάλλου ο σταθμός έχει αποφασίσει αυτή η εκπομπή να παραμένει αυστηρά ψυχαγωγική, όσο σοβαρή και αν είναι επικαιρότητα. Και αυτή η στήλη επικροτεί πάντα τη συνέπεια. Απλά όταν έρχεται ο λογαριασμός στο τέλος, πρέπει πάντα να μοιράζεται σωστά στο τραπέζι…

Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Όταν σε γνωρίζει κάποιος από κοντά, είσαι ο πιο γλυκός άνθρωπος. Όταν ανοίγει η κάμερα, παθαίνεις Τζέκιλ και Χάιντ. Λέξεις που πυροβολούν και, συχνά, αδικούν. Σήμερα στο «Πρωινό μας» αδίκησες τη Ρούλα Κορομηλά, που χάρισε λάμψη σε ένα τηλεοπτικό προϊόν που είχε εμφανή σημάδια κόπωσης.

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ΟΚ, τον έχεις κατακεραυνώσει ουκ ολίγες φορές, αλλά να πεις για τον βραβευμένο Βασίλη Μπισμπίκη ότι δεν είναι καλός ηθοποιός; Πες «δεν μου αρέσει», ας μην είμαστε με τέτοια ευκολία τόσο αφοριστικοί. Πάντως η παράστασή του που έκανε πρεμιέρα προχτές είναι ήδη sold out, αν και οι κριτικές δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικές.

Ανδρέα Μικρούτσικε

Περαστικά και σιδερένιος. Η πίεση που δέχτηκες τα τελευταία 24ωρα σε λύγισε και είσαι τυχερός που έχεις τον φύλακα άγγελό σου την Ελένη. Ως άνθρωπος που καθόλου δεν απολαμβάνω τις κόντρες και τους διαξιφισμούς, οφείλω να πω ότι, όπως διαφώνησα με τις επιθέσεις που δέχτηκες, που ξέφυγαν κατά πολύ από μια αυστηρή κριτική που οφείλει να αντιληφθεί ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση από τη μεριά σου, έτσι διαφωνώ με όσα είπες για την Έλενα Χριστοπούλου. Και αυτό γιατί είναι ένας άνθρωπος πολύ προστατευτικός με όσους είναι γύρω της. Σημασία όμως έχει τώρα να γίνεις πάλι καλά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ