Η Κατερίνα Δαλάκα έσβησε τις κοινές της φωτογραφίες στο Instagram με τον Δημήτρη Φιντιρίκο την παραμονή της ονομαστικής του εορτής και στη συνέχεια τον έκανε block, όπως επιβεβαιώνει σήμερα ο ίδιος στο okmag. H κίνηση αυτή της γνωστής αθλήτριας ουσιαστικά επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Nikopolis blog για την κρίση στη σχέση τους.

Όπως λέει ο 35χρονος επιχειρηματίας, εκείνος δεν την έκανε ποτέ unfollow, ούτε έσβησε τη μοναδική κοινή τους φωτογραφία που είχε αναρτήσει το καλοκαίρι στον κοινό τους λογαριασμό. Όπως τονίζει, αυτό ήταν κάτι που είχε υποσχεθεί ο ένας στον άλλον ότι δεν θα έκαναν, ακόμα και αν έφταναν ξανά στον χωρισμό. Προσθέτει μάλιστα, και τις άλλες δύο φορές που είχαν χωρίσει στο παρελθόν, εκείνη είχε αντιδράσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Ο λόγος που χώρισαν

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι δεν είχε καμία επικοινωνία την ημέρα της γιορτής του- αντίθετα, ο αδερφός της του ευχήθηκε δημόσια με instastory αποκαλώντας τον «αδερφό», δείχνοντας έτσι να διαχωρίζει τη θέση του από την Κατερίνα.

Αν και ο ίδιος αρνήθηκε να πει γιατί χώρισαν για τρίτη φορά, καθώς δεν θα ήθελε ποτέ να εκθέσει τη γυναίκα που αγάπησε πολύ, οι δικοί του άνθρωποι λένε ότι χώρισαν ακριβώς για τους ίδιους λόγους που είχαν απομακρυνθεί και στο παρελθόν. «Τελικά η επανασύνδεση αυτή δεν έπρεπε να είχε γίνει ποτέ» σχολιάζουν.

Πάντως οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι το καλοκαίρι οι δυο τους έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι. Επιστρέφοντας όμως στη ρουτίνα της καθημερινότητας, οι εντάσεις δεν άργησαν να επιστρέψουν. «Εκείνος είχε φτάσει να σκέφτεται σοβαρά να κάνει οικογένεια μαζί της». Προφανώς αυτό που μεσολάβησε τον πείραξε πολύ. Τις πρώτες μέρες είχε κλειστεί στον εαυτό του, ήταν πολύ πικραμένος. Τώρα όμως έχει ξαναβρεί το χαμόγελό του».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ