Και πάλι αχώριστοι είναι όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα. Το ζευγάρι πέρασε μαζί την Πρωτοχρονιά στην πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων και επέστρεψαν το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελλάδα.

Πώς ήρθαν και πάλι κοντά

Πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Δαλάκα έχασε τον αγαπημένο της παππού. Ο Δημήτρης τη στήριξε από την πρώτη στιγμή και μάλιστα τη συνόδευσε στην κηδεία του στην Κατερίνη. Όλο αυτό το διάστημα δεν είχαν σταματήσει να έχουν επαφές. Την περίοδο των γιορτών εκείνος είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Αμπού Ντάμπι μαζί με τη μητέρα του, Ρένα. Εκείνη έσπευσε να τους συναντήσει λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος. Από το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν προέρχεται και η αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το okmag. Επίσης, σε αντίθεση με ό,τι γράφτηκε, οι δυο τους δεν πήγαν ποτέ στο Ντουμπάι.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα στο ρεβεγιόν.

Το δημοσίευμα που τους ενόχλησε

Ένας «ειρωνικός» τίτλος άρθρου για το ταξίδι που είχε κάνει με στενή της φίλη στο Λονδίνο λίγο μετά τον τελευταίο τους χωρισμό, είχε στεναχωρήσει και τους δύο, καθώς ήταν απαξιωτικός για εκείνον. «Ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ τους, είναι οικογένεια», μας λέει στενός τους φίλος. «Ούτε εκείνος, ούτε εκείνη θέλουν να μιλάνε οι άλλοι αρνητικά για αυτό που μοιράζονται μεταξύ τους. Ειδικά όταν αυτά τα λόγια προέρχονται από ανθρώπους που δεν τους ξέρουν, που δεν τους έχουν συναντήσει ποτέ από κοντά».

Οι οικογένειές τους στηρίζουν τη σχέση τους

Μετά από έξι χρόνια κοινής ζωής -με κάποια «απαραίτητα» διαλείμματα φυσικά-, οι γονείς της Κατερίνας και του Δημήτρη έχουν καταλάβει ότι αυτά που ενώνουν τα παιδιά τους είναι περισσότερα από όσα τους χωρίζουν. Κάθε φορά που ξαναβρίσκονται μαζί, είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Εξάλλου, ο αδερφός της Κατερίνας είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του Δημήτρη. Αν και τρίτα πρόσωπα έχουν προσπαθήσει αρκετές φορές να τους απομακρύνουν, βάζοντάς τους λόγια, το ζευγάρι πάντα βρίσκεται ξανά κοντά. «Νιώθουν μεγάλη ασφάλεια όταν είναι μαζί» μας λέει η ίδια πηγή.

Προστατεύουν τον έρωτά τους

Τόσο εκείνος όσο και εκείνη έχουν αρνηθεί να κάνουν δηλώσεις γύρω από τη σχέση τους. Δεν βγήκαν να μιλήσουν σε εκπομπές που τους άσκησαν μεγάλη πίεση, μην θέλοντας να εκτεθούν δημόσια. Ακόμα και στη μοναδική αναφορά που είχε κάνει εκείνος για τη σχέση τους στο περιοδικό ΟΚ! το φθινόπωρο, είχε μιλήσει με πολλή ευγένεια και διακριτικότητα για εκείνη. Και αυτό γιατί, όπως λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν «μέσα τους πάντα ξέρουν ότι οι ζωές τους θα συνεχίσουν να τέμνονται. Είναι η σύνδεσή τους τόσο δυνατή που, ό,τι κι αν γίνει, στο τέλος έρχονται και πάλι κοντά. Αγαπιούνται πραγματικά και νοιάζονται βαθιά ο ένας για τον άλλον».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ