«Ουσιαστικά τώρα είμαστε σε μία φάση που και οι δύο προσπαθούμε να διορθώσουμε τα ελαττώματά μας. Ο χρόνος θα δείξει πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση». Αυτά δήλωνε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Φιντιρίκος πριν από λίγες εβδομάδες σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! για την καλοκαιρινή επανασύνδεσή του με την Κατερίνα Δαλάκα.

Τελικά, τα σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού δεν άργησαν να κάνουν ξανά την εμφάνισή τους. Έτσι, τις τελευταίες μέρες ο 35χρονος επιχειρηματίας και η πρώην νικήτρια του Survivor μένουν χωριστά και δεν έχουν σχεδόν καθόλου επαφές. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, εκείνη έχει φύγει από το σπίτι του στη Βούλα από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας. «Δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός καβγάς, αλλά κάποιες άλυτες διαφωνίες που οδηγούσαν ξανά σε αδιέξοδο τη συνύπαρξή τους. Υπήρχαν θέματα που υποτίθεται ότι είχαν λυθεί, αλλά είχαν κάνει ξανά την εμφάνισή τους τον τελευταίο καιρό»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάλιστα εκείνος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη. Εκεί συναντήθηκε με τον δήμαρχο Μυκόνου και καλό του φίλο Κωνσταντίνο Κουκά. Στη συνέχεια διασκέδασε στο Barbarella με τον ιδιοκτήτη του «Αχίλλειον», Γιάννη Μυγδαλά και τον πρώην συμπαίκτη της Κατερίνας Δαλάκα στο Survivor, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Την ίδια στιγμή εκείνη εθεάθη να διασκεδάζει με φίλες της σε γνωστά στέκια του Κολωνακίου, όπου και ανέβασε Insta Story τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Οριστικός χωρισμός;

Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή το on and off ζευγάρι δεν έχει σβήσει τις κοινές του φωτογραφίες ούτε έχει κάνει unfollow ο ένας τον άλλον στο Instagram και κάποιοι δεν αποκλείουν την πιθανότητα επανασύνδεσης. «Κάθε φορά όμως γίνεται όλο και πιο δύσκολο» λέει φίλος του ζευγαριού. «Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις η αγάπη από μόνη της δεν φτάνει».

Εξάλλου όπως τόνιζε εκείνος στο ΟΚ! για τον προηγούμενο χωρισμό τους έξι χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, «η Κατερίνα δεν σταμάτησε ποτέ να είναι παρούσα, έστω και από μακριά» και πως «αυτά που μας ενώνουν είναι πιο δυνατά από αυτά που μας χωρίζουν».

Μάλιστα οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν χτες σε πολλές ιστοσελίδες από κοινή έξοδό τους στο YTON, είχαν τραβηχτεί πριν από έναν μήνα περίπου και όχι την Κυριακή που μας πέρασε, όπως λανθασμένα γράφτηκε. Στις εν λόγω εικόνες μάλιστα ήταν μαζί τους ο Θοδωρής Φέρρης και η Ματίνα Ζάρα. Οι δύο τραγουδιστές εμφανίζονται στο Romeo, όπου εκείνος είναι μέτοχος.

Θοδωρής Φέρρης, Δημήτρης Φιντιρίκος, Κατερίνα Δαλάκα και Ματίνα Ζάρα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα κείμενα του Νίκου Γεωργιάδη για το Nikopolis Blog.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ