Μετά το Μαϊάμι η Χριστίνα Παππά ταξίδεψε στις Μπαχάμες. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας κάνει κάθε χειμώνα διακοπές καθώς την καλοκαιρινή σεζόν εργάζεται στη Μύκονο. Το Μαϊάμι είναι αγαπημένος της προορισμός καθώς εκεί ζει μόνιμα η ξαδέρφη της, Βικτόρια, με την οικογένειά της.

Οι Μπαχάμες βρίσκονται πολύ κοντά στις ακτές της Φλόριντα και αποτελούν αγαπημένο προορισμό πολλών ξένων σταρ. Ανάμεσα τους, ο Τζόνι Ντεπ, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του νησιού Little Hall’s Pond Cay. Συχνοί επισκέπτες είναι επίσης η Μπιγιονσέ με τον Jay- Z, o Λένι Κράβιτζ καθώς και ο Νίκολας Κέιτζ που έχει επίσης δικό του νησί.

«Είναι από τα πιο όμορφα μέρη που έχω δει στη ζωή μου» λέει η Χριστίνα Παππά στο okmag. «Τα νερά έχουν το πιο ωραίο χρώμα και είναι πάντα ζεστά. Είναι εμπειρία να κολυμπάς με τα γουρουνάκια, που κυκλοφορούν ελεύθερα και είναι πολύ έξυπνα. Το κάθε ένα έχει το δικό το όνομα και ακούει όταν το φωνάζεις. Επειδή όμως είναι πολύ λαίμαργα και νομίζουν ότι τα φωνάζεις για να τους δώσεις φαγητό, μπορεί να σε δαγκώσουν! Τάισα και μωρό γουρουνάκι με μπιμπερό. Απίθανα ήταν και τα ιγκουάνα, τους δίναμε να φάνε σταφύλια».

Οι εμπειρίες όμως δεν τέλειωσαν εκεί: «Γυρίσαμε με ταχύπλοο σκάφος τα γύρω νησιά, είδαμε την έπαυλη του Τζόνι Ντεπ αλλά και το περιβόητο νησί του Πάμπλο Εσκομπάρ. Το μόνο αρνητικό εδώ είναι η ακρίβεια. Οι τιμές είναι αρκετά πιο υψηλές από τη Μύκονο. Δεν μπορείς να μείνεις πολλές μέρες εκτός αν είσαι κροίσος!».

Επιστρέφει στην τηλεόραση;

Η Χριστίνα θα επιστρέψει στην Ελλάδα στις αρχές του επόμενου μήνα. «Πηγαίνουμε και τον χειμώνα Μύκονο με τους συνεργάτες μου. Κάθε τέτοια εποχή έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για το καλοκαίρι, τόσο στο ασιατικό εστιατόριο Tokyo Joe, όσο και στο Azul Condesa που δίνει έμφαση στη λατινοαμερικάνικη κουζίνα.

Εκτός από τα καταστήματα εστίασης που έχει με τον γιο της Δημήτρη, αυτή την εποχή έχει δεχτεί μια ιδιαίτερα δελεαστική τηλεοπτική πρόταση. «Δεν μπορώ να πω κάτι ακόμα αλλά είναι σίγουρα κάτι που δεν έχω ξανακάνει» μας λέει. «Η αλήθεια πάντως είναι ότι μου έχει λείψει και η μυθοπλασία. Λόγω των υποχρεώσεών μου όμως θα μου ήταν πιο εύκολο να κάνω ένα guest. Υπάρχουν πολλές σειρές που απολαμβάνω να βλέπω, όπως η «Γη της ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου. Είναι πολύ ταλαντούχος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ